Selam,

Şu an 85. bölümdeyim ve 84. bölüm sansürsüzdü. Şu ana kadar sadece bu bölümü sansürsüz gördüm ve sansürsüz çok güzel geldiği için sansür fazla rahatsız edici geldi. Puhu'dan izliyorum bu arada, ilk sezonu da YT'den izlemiştim. 85 ve sonrasını sansürsüz nereden izleyebilirim?

Puhutv'deki çoğu dizi ve film sansürlü maalesef.

YT'de ki ilk sezonda öyle maalesef, güzelim dizi niye sansürlü yayınlanıyor ki? Şimdi ki dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil, dansözler sevişmeler havada uçuşuyor RTÜK takıla takıla buna takılıyor, kafayı yersin.

YT'de ki ilk sezonda öyle maalesef, güzelim dizi niye sansürlü yayınlanıyor ki? Şimdi ki dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil, dansözler sevişmeler havada uçuşuyor RTÜK takıla takıla buna takılıyor, kafayı yersin.

İnternette çoğu dizi sitelerinde sansürsüz şekli olması lazım. Google'da aratırsanız "Behzat Ç sansürsüz izle" tarzında illaki denk gelecektir.

YouTube üzerinden VPN ile aratırsan 78 ve birkaç bölüm daha sansürsüz olarak bir arkadaşın kanalında var, onun dışında maalesef sansürsüz olarak hiçbir yerde yok. Kanayan yaramız.