Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Astronotarda

Üstün
Yer
Planarcadia
Son yaptığım Memtest ile 1 tane sorun aldım. O kadar çok test ettim ki error çıkmasına sevindim bile diyebilirim. RAM'leri garantiye vereceğim ama nereye vereceğimi bilmiyorum.

Crucial CT16G4SFRA32A model 2 tane RAM gönderilecek. Alalı 3-4 ay oldu. Bunları nereden garantiye gönderebilirim? İzmir'de yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamam da bu konuda alan kişi bimeksten almış. Ben bimeksten almadım.

Dediğiniz RAM'lerin markasının "TR Distribütör'ü kimdir?" diye aratma yaptığımda Segment ve Aison çıkıyor. Distribütörüm falan da yazmıyor.

Hepsiburada'ya sormanızı tavsiye ederim.
Son yaptığım Memtest ile 1 tane sorun aldım. O kadar çok test ettim ki error çıkmasına sevindim bile diyebilirim. RAM'leri garantiye vereceğim ama nereye vereceğimi bilmiyorum.

Crucial CT16G4SFRA32A model 2 tane RAM gönderilecek. Alalı 3-4 ay oldu. Bunları nereden garantiye gönderebilirim? İzmir'de yaşıyorum.
Kendi kutusunda garanti servisinin yazması lazım.

Tamam da bu konuda alan kişi bimeksten almış. Ben bimeksten almadım.

Dediğiniz RAM'lerin markasının "TR Distribütör'ü kimdir?" diye aratma yaptığımda Segment ve Aison çıkıyor. Distribütörüm falan da yazmıyor.

Hepsiburada'ya sormanızı tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm