IMG-20241123-WA0032.webp

Dişiye benziyor. Gözlerinden anladım :D.
Erkek XD

Ay deli manyak! Ama harbi tam abla tipi.
Uykucu, kardeşine git başımdan der tipi falan var, tavırlar o yani XD

Ay deli manyak! Ama harbi tam abla tipi.
Uykucu, kardeşine git başımdan der tipi falan var, tavırlar o yani XD
Evin hiçbir yeri güvenli değil, her an her yerden bir canavar zıplayıp saldırabilir. Geçen gün gece uyandım, kolumu ısırıyordu manyak. Önceki seneden bir fotoğraf:
Sandalyeme laf yok😡

Dosya Ekleri

• IMG-20241123-WA0036.webp
    IMG-20241123-WA0036.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 72
Annelerin eve kedi istemiyor olmalarındaki tek neden tüy döküyor olmaları 😕

Ev pisleniyor diye galiba ama kedi çok tatlı bırak pis olsun ev, onun olduğu her yer güzel 😸
Aslında vitaminsiz bırakmazsanız, gerektiğinde vitamin takviyesi yaparsanız, bakımsız bırakmazsanız düzenli olarak tararsanız hayvanı; tüy dökme oranını büyük ölçüde azaltabilirsiniz. Tabii bazı cinsler ne olursa olsun aşırı döküyor orası ayrı. Benimkisi mesela her şeye rağmen acayip döküyor, kucağıma 3-4 saniyelik gelsin hemen üstüm başım tamamen kıl doluyor. Bir de kolay gitmiyor orası da var, yapışıyor resmen.

Ama bu kıl konusu dışında kediler çok iyi be hocam, evin neşesidir yani. Ben mesela çocuk bakabilecek bir insan olmadığımı düşünüyorum, çocuk yerine evin neşesi olarak evde kedi beslerim yine ileride :D

Sokaktan falan getirme kanka. Sahibinden de ücretsiz sahiplendirenler var. Yavru almanı tavsiye ederim.

IMG_4785.webp
IMG_4811.webp

Aslında vitaminsiz bırakmazsanız, gerektiğinde vitamin takviyesi yaparsanız, bakımsız bırakmazsanız düzenli olarak tararsanız hayvanı; tüy dökme oranını büyük ölçüde azaltabilirsiniz. Tabii bazı cinsler ne olursa olsun aşırı döküyor orası ayrı. Benimkisi mesela her şeye rağmen acayip döküyor, kucağıma 3-4 saniyelik gelsin hemen üstüm başım tamamen kıl doluyor. Bir de kolay gitmiyor orası da var, yapışıyor resmen.

Ama bu kıl konusu dışında kediler çok iyi be hocam, evin neşesidir yani. Ben mesela çocuk bakabilecek bir insan olmadığımı düşünüyorum, çocuk yerine evin neşesi olarak evde kedi beslerim yine ileride :D
İç dış parazit, aşıları vs de önemli. Yaş mamayı çok verme.