Öncelikle bizim ülke de mahalle berberlerinin %99'u isteğe göre adam gibi saç kesmeyi bilmiyor hocam, saçının değeri varsa belli bir kesim şeklini beğeniyorsan, tek çaren biraz daha lüks berberlere gitmen, onlar bu işte daha profesyonel, bunun dışında şahsen ben bu şekil bir rezalet yaşasam, kralı gelsin o parayı alamazdı, siz konuyu uzatmamak istemişsiniz, biraz da berbere ve çevresine bağlı 3 kuruş para için mevzu çıkaracaklarsa zaten boş ver uğraşmaya değmez.

Öncelikle bizim ülke de mahalle berberlerinin %99'u isteğe göre adam gibi saç kesmeyi bilmiyor hocam, saçının değeri varsa belli bir kesim şeklini beğeniyorsan, tek çaren biraz daha lüks berberlere gitmen, onlar bu işte daha profesyonel, bunun dışında şahsen ben bu şekil bir rezalet yaşasam, kralı gelsin o parayı alamazdı, siz konuyu uzatmamak istemişsiniz, biraz da berbere ve çevresine bağlı 3 kuruş para için mevzu çıkaracaklarsa zaten boş ver uğraşmaya değmez.

Ben vermiyecektim zaten hocam abimle berber iyi anlaşıyor oda oraya daha gitme diyor zaten parayı neden verdiğine sordugum da 200 lira için değmez diyor. İyi tarafından bakacak olursak sabah kalktığımda saçımı yıkayıp, taramak gibi bir uğraşım olmuyor pişman mıyım pişmanım.

Ben vermiyecektim zaten hocam abimle berber iyi anlaşıyor oda oraya daha gitme diyor zaten parayı neden verdiğine sordugum da 200 lira için değmez diyor. İyi tarafından bakacak olursak sabah kalktığımda saçımı yıkayıp, taramak gibi bir uğraşım olmuyor pişman mıyım pişmanım.
Yani hocam geçmiş olsun ne diyelim, bir dahakine araştırıp iyi bir yere gidin derim.

Şikayetini et çıkan kararı bekle. Ben de uzatıyordum arkadaşın “gel şu berbere gidelim beraber.” demesi ile feleğim şaştı. Gittik adam resmen benim saçlarımı kirpi gibi yaptı. Ha beleşe geldi orası ayrı tabii.😄

Mahalle berberi öyledir. Kafasına göre saç keser hiç yamuk mu düzgün mü bakmaz. Geçen sene bir tane berbere gittim adam bir tarafı kısa diğer tarafı uzun bırakmış fön çektiği için anlamadım. Saçımı yıkadım belli oldu. Boş siyaset konuşuyor aynaya da bakmıyor biz gözü televizyonda 😀

Banka ücret kestiği için çoğu yer iban üzerinden alıyor boşuna şikayet etme hocam.

Merhaba, saçlarım uzun ve kıvırcıktı neredeyse 3 yıldır bakıyordum ama dün uçlarından kısalttırmak isterken adam telefonla konusurken anlattım. Adam önce makasla enselerden başladı ben de tamam anladı derken direkt makineyi vurdu. Ben de adamla kavga ettim abi ben böyle mi istedim diye sonra abim devreye girdi, abi dur adam halledecek diye ve bildiğin 3 yıldır uzattıgım saçlar, biri yüzünden sıfıra döndü. Şu an tipsiz Kemal'e döndüm, berber de ücreti IBAN'dan alıyor CİMER'e şikayet edebilir miyim? Ya da şikayet edince benim şikayet ettiğimi bilir mi?

Kötü bir durum aynısını bende yaşadım adam tam bitirmişti azıcık şurayı da alayım deyip kafamın ortasında boşluk yaratmıştı. He böyle durumlarda fazla yapılacak bir şeyde kalmıyor ama ben sizin yerinizde olsam IBAN olayını bildiririm devlet artık kartla para çekiminde komisyonu yansıtana bile ceza kesiyorken IBAN işine kan davası çıkarıyor.