lazye 9
Üstün
- Makaleler
- 1
Bence o daha da çöp alakası bile yok
Son düzenleme:
Böyle bir şey söz konusu değil. Açıklayayım; her ikisi de Beşiktaş veya Trabzonspor diye ölüp bitmiyor öncelikle bunu belirtmek isterim.
Salah transferinde Beşiktaş son teklifini verdi, kabul ederseler gelir hesabına döndük. İddia edilirken de getireceği reklam prestiji hariç katkısının olacağını düşünmediğimi söylemiştim, maliyeti itibariyle transferleri kitlerdi.
İmza parası dahil 17 zaten. Normal maaşı 10 milyon, imza parası 7 milyon euro.Trabzonspor'dan yıllık 17 milyon kazanacak; imza parasıdır, menajerlik ücretidir falan deyince hadi 30'u bulur o yıllık.
Bu lig, görebileceğin en çapkın futbolculardan biri olan Icardi'yi gördü ve şampiyon da yaptı. Boş bir çıkarım açıkçası.Problemli bir adam. 5 tane kadınla ne yaptığını görmedik sanki. Aklını futbola vermez gibi.
O bana pek inandırıcı gelmiyor ya, Trabzon özelinde demiyorum da çoğu kulüpler el altından para verebiliyor. Fenerbahçe de MHY'nin maaşını asgari ücret olarak açıklamıştı sanırım.İmza parası dahil 17 zaten. Normal maaşı 10 milyon, imza parası 7 milyon euro.
İcardi'nin de ne olduğunu biliyoruz.Problemli bir adam. 5 tane kadınla ne yaptığını görmedik sanki. Aklını futbola vermez gibi.
Bizim yıllık teklifi 20 milyon Euro civarıydı, imza parası 7.5 2 yıla dağıtılmıştı ve 12.5 milyon maaş vermiştik. Beyfendi sonradan isteğini yıllık 30'a dayadı.O bana pek inandırıcı gelmiyor ya, Trabzon özelinde demiyorum da çoğu kulüpler el altından para verebiliyor. Fenerbahçe de MHY'nin maaşını asgari ücret olarak açıklamıştı sanırım.
Bunu düşünme sebebim ise Beşiktaş yıllık 10 milyondan fazlasını verdi son teklifinde. Sanırım diğer maddelerle falan uçuyordur maaş. Aman neyse, herkes için hayırlısı olsun. Koskoca Salah sonuçta, izlenir.