Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Hocam ücretli için sormuştum.Dostum bi' sonucun gelsin. Ona göre seçim önerisi alırsın arkadaşlardan.
Sorun için gelirsek Tam burslu gelmezse olmaz. Ücretler çok fazla. Öğrenciyi müşteri olarak gören Üniversitelere karşıyım.
LA Knight
Üstün
1) Ailenin durumu fevkalade iyiyse ve ücretler için bir problemleri yoksa tercih sizin.
2) Yazılımla aran iyi mi? Kendini geliştirebilir misin? Sıkılmadan bezmeden kod yazabilir misin?
Bu bölüm şakasız yazılıma ilgisiz insanı bezdirir. Hele hiç anlamayanı soğutur.
Blackraven
Üstün
Ek bir öneride bulunayım %50 burslu bölümün fiyatı ₺270.000 üstüne bu sene kafadan %30 zam getirseler ₺320.000 civarı para yapıyor hadi Euro'yu da 50'den hesaplasak €6.400 para yapıyor üstüne yiyeceğin parayı hesaba katınca o paraya gider İtalya'da mis gibi okursun.
Winner
Üstün
Hocam yanlış yazmışım. Ücretli değil burslu yazacaktım. %100 burslu düşünüyorum.Ek bir öneride bulunayım %50 burslu bölümün fiyatı ₺270.000 üstüne bu sene kafadan %30 zam getirseler ₺320.000 civarı para yapıyor hadi Euro'yu da 50'den hesaplasak €6.400 para yapıyor üstüne yiyeceğin parayı hesaba katınca o paraya gider İtalya'da mis gibi okursun.
20511
Becerikli
Eğer bu işten para kazanmayı umuyorsan, beklentini çok yüksek tutmamanı öneririm. Şu anda tüm bilişim sektörü, yapay zekânın etkisiyle büyük bir çalkantı içinde. Özellikle yazılım ve bilişim alanlarında çalışan birçok kişi işten çıkarılıyor ve yerlerine yapay zekâ destekli sistemler kuruluyor. Facebook, Microsoft, Dell, NVIDIA gibi büyük şirketler ciddi sayıda personel çıkardı. Ayrıca LinkedIn, Kariyer.net gibi platformlardaki iş ilanları da oldukça azalmış durumda. Kazançlar düştü, işsizlik arttı. Senin yerinde olsam farklı bir alan tercih etmeyi düşünürdüm..Merhabalar,
Sınava 10 gün kaldı. En kötü ihtimalleri de düşünüyorum. Sizce bu bölüm okunur mu? Mezuna kalma şansım yok.
Ayrıca sosyal haklar açısından da oldukça yetersiz bir alan. Geleceği de pek parlak görünmüyor. Örneğin bir polis memuru erken yaşta emekli olabiliyor, yeşil pasaport alabiliyor ve birçok yan haktan faydalanabiliyor. Ancak bilişim sektöründe bu tür haklar neredeyse hiç yok. Eskiden ‘ölene kadar kod yazarsın’ denirdi, ama artık onu da yapay zekâ yazıyor. Geriye sadece fiziksel işler kalıyor: kasa taşımak, getir-götür işleri, switch montajı, kurulum yapmak, network kablosu çekmek gibi. Tüm bunlara karşılık alacağın en fazla asgari ücret olur...
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-