Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oyun ayarlarında hala mevcutsa oyunu DirecX 11 moduna ayarlayın. Yabancı forumlarda biraz araştırdım bu şekilde çözüm sağlayan birçok kişi var.
Ek olarak fabrika çıkışlı OC kartlarda çekirdek frekansını 50-100 düşürerek çözdüğünü söyleyen insanlarda var.
Driver silip eski versiyona geçmekte bir ihtimal fakat bu şekilde çözdüğünü söyleyene denk gelemedim.
Sürücü sürümünü nedir? Daha stabil bir sürücü veya undervolt gerekebilir. Diğer arkadaşlar da bilgi verecek:
@Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @cartel @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @Nevermore
@Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @cartel @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @Nevermore
DDU ile silip daha eski bir sürüm yüklemeyi denediniz mi? Aynı sorunu böyle çözdüm.
Son düzenleyen: Moderatör:
25.3.1 7000'ler için iyi bir sürücü değil ya, AMD Cleanup Utility ile kaldır, sonra 24.12'yi kur.
Oyun ayarlarında hala mevcutsa oyunu DirecX 11 moduna ayarlayın. Yabancı forumlarda biraz araştırdım bu şekilde çözüm sağlayan birçok kişi var.
Ek olarak fabrika çıkışlı OC kartlarda çekirdek frekansını 50-100 düşürerek çözdüğünü söyleyen insanlarda var.
Driver silip eski versiyona geçmekte bir ihtimal fakat bu şekilde çözdüğünü söyleyene denk gelemedim.
troken
Başarılı
25.3.1 7000'ler için iyi bir sürücü değil ya, AMD Cleanup Utility ile kaldır, sonra 24.12'yi kur.
DDU ile silip daha eski bir sürüm yüklemeyi denediniz mi? Aynı sorunu böyle çözdüm.
DirectX 12 etkinken bu sorun oluyor. RX 7900 XTX gibi bir kartta DirectX 12'de çökme nasıl oluyor?Sürücü sürümünü nedir? Daha stabil bir sürücü veya undervolt gerekebilir. Diğer arkadaşlar da bilgi verecek:
Driver problemi olabilir .DirectX 12 etkinken bu sorun oluyor. RX 7900 XTX gibi bir kartta DirectX 12'de çökme nasıl oluyor?Eki Görüntüle 140836
Sürücü sorunu tamamen. 24.9 kurulu, 7900XT, +15 PL verili, DX12'de stabilim.DirectX 12 etkinken bu sorun oluyor. RX 7900 XTX gibi bir kartta DirectX 12'de çökme nasıl oluyor?Eki Görüntüle 140836
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı