Çözüldü BF 1 "DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG" hatası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

troken

Başarılı
Oyundayken bir anda çöküyor ne hatası bu? RX 7900 XTX

Çözüm

Eki Görüntüle 140811
Oyun ayarlarında hala mevcutsa oyunu DirecX 11 moduna ayarlayın. Yabancı forumlarda biraz araştırdım bu şekilde çözüm sağlayan birçok kişi var.
Ek olarak fabrika çıkışlı OC kartlarda çekirdek frekansını 50-100 düşürerek çözdüğünü söyleyen insanlarda var.
Driver silip eski versiyona geçmekte bir ihtimal fakat bu şekilde çözdüğünü söyleyene denk gelemedim.

Eki Görüntüle 140811
Oyun ayarlarında hala mevcutsa oyunu DirecX 11 moduna ayarlayın. Yabancı forumlarda biraz araştırdım bu şekilde çözüm sağlayan birçok kişi var.
Ek olarak fabrika çıkışlı OC kartlarda çekirdek frekansını 50-100 düşürerek çözdüğünü söyleyen insanlarda var.
Driver silip eski versiyona geçmekte bir ihtimal fakat bu şekilde çözdüğünü söyleyene denk gelemedim.

Çözüm
25.3.1 7000'ler için iyi bir sürücü değil ya, AMD Cleanup Utility ile kaldır, sonra 24.12'yi kur.
DDU ile silip daha eski bir sürüm yüklemeyi denediniz mi? Aynı sorunu böyle çözdüm.
DDU ile silip daha eski bir sürüm yüklemeyi denediniz mi? Aynı sorunu böyle çözdüm.
DirectX 12 etkinken bu sorun oluyor. RX 7900 XTX gibi bir kartta DirectX 12'de çökme nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…