Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
@792
Çıktığı gün almıştım, BF'ye ters falan diye çok defa eleştirildi ama BF'nin alışagelmiş dinamikleri, mekanikleri dışında da olsa bence BF4 ve BF1'den sonra en iyi BF oyunu. Bir kere gerçekçilik ve arcade çok dengeli, spot meselesi biraz daha gizlenmeye vs. imkan tanıyor. Grafikleri ve optimizasyonu BF2042'den daha iyi, 32v32 maçlar çok daha stabil. BF2042'de 128'lik maçlar cidden kaostan oluşuyor. BF5'in en büyük sorunu hile sorunu, bu yüzden adminlerin olduğu custom sunucularda oyna. Tanklar diğer BF oyunlarında olduğu gibi modern olmadığı için yavaşlar fakat zırhlılar, tank oynayanlar için de zırh dengeleri güzel ayarlanmış. Yani saniyede bir zırhlı araç doğup bölgenize rush atamıyor. Tank oynayan kişi çok dikkatli oynamalı, safe oynamalı. Haritalar gerçekten güzel, zaten belli başlı haritalar dışında da pek oynanmıyor.
Çıktığı gün almıştım, BF'ye ters falan diye çok defa eleştirildi ama BF'nin alışagelmiş dinamikleri, mekanikleri dışında da olsa bence BF4 ve BF1'den sonra en iyi BF oyunu. Bir kere gerçekçilik ve arcade çok dengeli, spot meselesi biraz daha gizlenmeye vs. imkan tanıyor. Grafikleri ve optimizasyonu BF2042'den daha iyi, 32v32 maçlar çok daha stabil. BF2042'de 128'lik maçlar cidden kaostan oluşuyor. BF5'in en büyük sorunu hile sorunu, bu yüzden adminlerin olduğu custom sunucularda oyna. Tanklar diğer BF oyunlarında olduğu gibi modern olmadığı için yavaşlar fakat zırhlılar, tank oynayanlar için de zırh dengeleri güzel ayarlanmış. Yani saniyede bir zırhlı araç doğup bölgenize rush atamıyor. Tank oynayan kişi çok dikkatli oynamalı, safe oynamalı. Haritalar gerçekten güzel, zaten belli başlı haritalar dışında da pek oynanmıyor.
Arada sirada belki girerim diye aldim hocam. Bilgilendirmeniz icin tesekkurler, yeni tarz oyunlar artik sikmisti. Bu oyun guzel olacak benim acimdan. Cevrimici oynayacagimi sanmiyorum, varsa eger botlarla takilirim.@792
Eki Görüntüle 85609
Bekle beni BF5, 10 yil sonra seninleyim.
Son düzenleme:
DarthGorsoy
Bilgin
Ne oldu hocam interneteArada sirada belki girerim diye aldim hocam. Bilgilendirmeniz icin tesekkurler, yeni tarz oyunlar artik sikmisti. Bu oyun guzel olacak benim acimdan. Cevrimici oynayacagimi sanmiyorum, varsa eger botlarla takilirim.
Eki Görüntüle 85615
Bekle beni BF5, 10 yil sonra seninleyim.![]()
ETS 2 ile birlekte indirmeyi deneyince sanirim ufacik icildi.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben Battlefield 5 derdim. Yeni nesil silahlar, savaşlar hoşuma gitmiyor, böyle Battlefield 1 gibi eski zamanlarda geçen hikayeler daha çok sarıyor.
Hangisinin size göre olduğunu bulmak için iki oyununda hikayesine, oynanış videosuna bakabilirsiniz.
Hangisinin size göre olduğunu bulmak için iki oyununda hikayesine, oynanış videosuna bakabilirsiniz.
BF V kadar leş bir BF oyunu oynamadım. 2042 çok iyi olmasa da BF V'e göre oynanabilir. Bana kalırsa Gamepass alıp COD oynamak daha mantıklı.