Detaylar
Kim cevapladı?İkisinide oynuyorum BF 5 inan daha iyi. Mekanikler, Tanklar uçaklar çok daha önde bir oyun, silahlarida düzgün modern. Daha çeşitli modları var BF 1 de sadece 2-3 tane düzgün mod var, karekterini ozellestirebiliyorsin BF5'te Bf1'e öyle bir şey yok. Şu an BF1'de Osmanlı olmasaydı oyunun yüzüne bakan Türk olmucakti.BF1 ve BF5 almıştım, hangisi daha oynanabilir sizce?
BF1 çok iyi ama Online kötü. BF5 Online iyi.
Online yönünde 5 daha çok oynanıyor ve genel içerik bakımından daha iyi. Hikayeye gelirsek BF1 tekler. Hangisi için alacağınıza bağlı olarak değişir.BF1 ve BF5 almıştım, hangisi daha oynanabilir sizce?
BF hikayesi için değil de online için oynanan bir seri olduğundan BF5 daha güzel, GamePassten son 3 oyunu da denedim ve BF5 en iyileri cidden.
Bence Battlefield serisi hiçbir zaman hikaye için alınıcak bir oyun olmadı benim gözümde çünkü 1 kişi 40 kişilik bir orduyu alt etmesi aşırı fasa fiso geliyor bana , mesela sadece 1 İngiliz askeriyiz koskoca Nazi Almanyası (BF 5 ) yada Alman İmparatorluğu (BF1) ordusunu eritiyoruz , Call of duty serisi her zaman hikayede BF serisinden daha basarılı oldu benim gözümde.Online yönünde 5 daha çok oynanıyor ve genel içerik bakımından daha iyi. Hikayeye gelirsek BF1 tekler. Hangisi için alacağınıza bağlı olarak değişir.
Çoğu oyun böyle hocam. Ayrıca Call of Duty serisi zaten BF serisinden çok daha iyi bir oyun. Microsoft Activision’u satın alınca bozdu tabii.Bence Battlefield serisi hiçbir zaman hikaye için alınıcak bir oyun olmadı benim gözümde çünkü 1 kişi 40 kişilik bir orduyu alt etmesi aşırı fasa fiso geliyor bana , mesela sadece 1 İngiliz askeriyiz koskoca Nazi Almanyası (BF 5 ) yada Alman İmparatorluğu (BF1) ordusunu eritiyoruz , Call of duty serisi her zaman hikayede BF serisinden daha basarılı oldu benim gözümde.
Oynanış olarak BF1 çok daha iyi ama bfv de daha çok oyuncusu var.
İkisi de birbirinden iyi oyunlar, ikisinin de oyuncu sayısı yeterli düzeyde. Önce BF1 ile başlayıp ilerleyen saatlerde sıkarsa BF 5 geçebilirsin, BF1 ile tecrübe kazanıp BF 5'e geçmeni öneririm çünkü 5 daha hızlı bir oynanışa sahip.
Tavsiyem ikisini de oyna, biri diğerinden daha iyi demek yanlış olur, iki oyunda farklı tecrübeler sunuyor, BF1 daha çok atmosferi, BF 5 ise oynanışı ile ön planda.
Tavsiyem ikisini de oyna, biri diğerinden daha iyi demek yanlış olur, iki oyunda farklı tecrübeler sunuyor, BF1 daha çok atmosferi, BF 5 ise oynanışı ile ön planda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young