Detaylar
Kim cevapladı?Saruman Paşa
Uzman
Ya "öncesi" patlama anıysa?Dediğiniz gibi patlamadan öncesi de varsa, şöyle olabilir, daralıp küçülerek, sonra Big Band ile yenilenerek.
Siyah öncesi, kırmızı BigBang ile oluşan sonrası.
Eki Görüntüle 132023
Olabilir tabi.
Saruman Paşa
Uzman
İzleseydik bile bir anda yeni oluşmuş bir evrenin içine girecektik ve bu nasıl hissettirecekti acaba, düşünsene bir boşluktasın, sonra bir şey patlıyor ve bir duman bulutu gibi seni içine alıyor.Chernobyl dizisindeki patlama anını düşünün, işte onun daha büyük ve daha şiddetli hali. Eğer bir şekilde hayatta kalıp izleyebilseydik bir anda flash bombası yemiş gibi olacaktık.
İzleseydik bile bir anda yeni oluşmuş bir evrenin içine girecektik ve bu nasıl hissettirecekti acaba, düşünsene bir boşluktasın, sonra bir şey patlıyor ve bir duman bulutu gibi seni içine alıyor.
Saruman Paşa
Uzman
Zaten ben evrenin bir yaratıcı tarafından tasarlandığını düşünüyorum, sonuçta bir yerde bir başlangıç olması lazım, ve bunu yaşadığımız evrende anlamak için yeterli kapasiteye sahip değiliz bence, bunu yalnızca yaratıcı biliyordur varsa yanındakiler de biliyordur tabii.
Ben de bir yaratıcının varlığına inanıyorum ama bazı şeyleri idrak edemiyoruz maalesef.Zaten ben evrenin bir yaratıcı tarafından tasarlandığını düşünüyorum, sonuçta bir yerde bir başlangıç olması lazım, ve bunu yaşadığımız evrende anlamak için yeterli kapasiteye sahip değiliz bence, bunu yalnızca yaratıcı biliyordur varsa yanındakiler de biliyordur tabii.