Bilgisayar açılırken CMD açılıp kapanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atahan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 677
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar cmd
Yer
İstanbul
Merhabalar,

Bilgisayarı açtığımda hep oluyor ama ben mi göremiyorum yoksa arada sırada mı oluyor bilmiyorum ama gördüğüm zaman bazen 1 kere bazen 3 kere CMD ekranı gibi bir şey saliselik açılıp kapanıyor. Çok hızlı olduğu için de ne olduğunu çok anlamıyorum. Kaspersky, Malwarebytes ve ESET ile tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Sizce ne olabilir?

Sanırım aynı durumu ben de yaşıyorum, ne olduğunu anlamadım bir süredir oluyor. Kaspersky'de tarattım ben de şüphelenip, bu tarz bir şey olmasa gerek.

Son düzenleme:
Sanırım aynı durumu ben de yaşıyorum, ne olduğunu anlamadım bir süredir oluyor. Kaspersky'de tarattım, ben de şüphelenip bu tarz bir şey olmasa gerek.
Evet hocam ne zamandır var. Aklıma şey geliyor. Bir zamanlar PC'yi yeni aldığımda babam bilgisayarcı arkadaşına götürmüş, o da KMSpico kurmuş. 1 yıl kadar kullandım ama ondan sonra formatlayıp kendim key alarak Windows kurdum tekrar. PC'deki tek şüpheli işlem bu yani, başka da bir şey yok. Kaspersky kullanıyorum zaten hali hazırda. Bilgisayarda çok bir anormallik yok gibi ama neden olduğunu merak ediyorum.

Herhangi bir ekipman driverı yüklüyse Update kontrolü yapıyordur. Bende XPG Prime, Fury CTRL ve Gigabyte App Center var bunlar açılışta 2 3 saniye CMD gösterip kapatıyor. Emin olmak istiyorsanız aracı bir programla başlangıcı gözden geçirebilirsiniz.

AMD işlemci varsa Update Controller tarzı uygulaması var, 5600 sistemde aynısı oluyordu, bilgisayar açılırken yavaş çekim video çekince ne olduğunu anladım.

Bende de mouse'un driverı vardı. Dediğiniz gibiyse ondan olabilir belki.

AMD işlemci varsa Update Controller tarzı uygulaması var, 5600 sistemde aynısı oluyordu, bilgisayar açılırken yavaş çekim video çekince ne olduğunu anladım.
Intel işlemci kullanıyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…