Yer
İstanbul
Merhabalar,

Bilgisayarı açtığımda hep oluyor ama ben mi göremiyorum yoksa arada sırada mı oluyor bilmiyorum ama gördüğüm zaman bazen 1 kere bazen 3 kere CMD ekranı gibi bir şey saliselik açılıp kapanıyor. Çok hızlı olduğu için de ne olduğunu çok anlamıyorum. Kaspersky, Malwarebytes ve ESET ile tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Sizce ne olabilir?

Bu program ile başlangıçta açılanları detaylı şekilde görebilirsiniz. Eğer mouseun programının başlangıçta görevi varsa odur yüksek ihtimal.
1728592838565.webp

Hocam başlangıç uygulamaları böyle gözüküyor ama dediğiniz programda burada gözükmeyen şeyler de mi gözüküyor?

Attığınız program güvenilir değil mi hocam?

Orijinal sitesinden attım. Güvenilir. VirusTotal'e attıysan eğer potansiyel virüs olarak gözükebilir çünkü program normalde Task Manager'ın daha gelişmiş versiyonu dolayısıyla görevlere erişim sağlıyor bu yüzden virüs olarak gözükebiliyor.

Orijinal sitesinden attım. Güvenilir. VirusTotal'e attıysan eğer potansiyel virüs olarak gözükebilir çünkü program normalde Task Manager'ın daha gelişmiş versiyonu dolayısıyla görevlere erişim sağlıyor bu yüzden virüs olarak gözükebiliyor.
Zip dosyası indi hocam. Nasıl kuruluyor?