Yer
İstanbul
Merhabalar,

Bilgisayarı açtığımda hep oluyor ama ben mi göremiyorum yoksa arada sırada mı oluyor bilmiyorum ama gördüğüm zaman bazen 1 kere bazen 3 kere CMD ekranı gibi bir şey saliselik açılıp kapanıyor. Çok hızlı olduğu için de ne olduğunu çok anlamıyorum. Kaspersky, Malwarebytes ve ESET ile tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Sizce ne olabilir?

Eki Görüntüle 89503

İşaretlediğim sekmeye bak. İstersen ekran görüntüsü at.
1728593455531.webp

Böyle hocam.

Yok hocam, programlarda çıkmıyor. Bir de ayrıyeten Lenovo'nun kendi uygulamaları da yüklü hocam. Acaba o yapıyor olabilir mi?

Olabilir. Malwarebytes ile taratmadıysanız onunla taratın bir şey bulamazsa sistem temizdir dediğim gibi Update komutundan dolayı açılıyordur CMD.

Olabilir. Malwarebytes ile taratmadıysanız onunla taratın bir şey bulamazsa sistem temizdir dediğim gibi Update komutundan dolayı açılıyordur CMD.
Malwarebytes ile de temiz çıkmıştı hocam. Bu arada Revo Uninstaller'da sanırım ücretsiz versiyonunda uygulama kalıntılarını silmiyormuş hocam. Sitesinden baktım şimdi.

Malwarebytes ile de temiz çıkmıştı hocam. Bu arada Revo Uninstaller'da sanırım ücretsiz versiyonunda uygulama kalıntılarını silmiyormuş hocam. Sitesinden baktım şimdi.

Siliyor hocam. Uygulamayı oradan kaldırdığınızda Regedit'teki kayıtlarına kadar siliyor.

Hocam indirince uygulama kalıntılarını gösteriyor mu kendisi yoksa benim mi seçmem gerekiyor?

Sizin programı direkt oradan silmeniz gerekiyor. Programda da bir bug var eğer sildiğiniz program sistemi yeniden başlatırsa açılışta başlamıyor silme işlemi yarıda kalıyor gibi oluyor.