Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Denedim olmadı hocam.
PSU Kablosunu değiştirdim düzeldi arkadaşlar.
- Makaleler
- 19
Yaptım hocam şimdi 5 dakika falan bekleyeceğim olmazsa dediğiniz gibi RAM'ların sarı kısmını silgi ile sileceğim.
Tamamdır hocam ben abartmışım 1 dk falan bekletin sonra güç kablolarını takın çalıştırın.
Basit olacak ama kablolarda veya prizde sıkıntı yok değil mi?Yaptım hocam şimdi 5 dakika falan bekleyeceğim olmazsa dediğiniz gibi RAM'ların sarı kısmını silgi ile sileceğim.
Basit olacak ama kablolarda veya prizde sıkıntı yok değil mi?
Prizden şüpheliyim hocam. Şimdi uyguladığım şey işe yaramazsa prizi değiştireceğim.
Tamamdır hocam ben abartmışım 1 dk falan bekletin sonra güç kablolarını takın çalıştırın.
Kabloları takıyorum hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 19
Prizden şüpheliyim hocam şimdi uyguladığım şey işe yaramazsa prizi değiştireceğim
Aynen hocam topraklanma gibi problemler olabilir.
Güç var mı diye bakmak için telefonunuzu şarja takın veya elektrik kontrol için tornavidalar var onla kontrol edin.Prizden şüpheliyim hocam şimdi uyguladığım şey işe yaramazsa prizi değiştireceğim
Düzelmedi hocam.Tamamdır hocam ben abartmışım 1 dk falan bekletin sonra güç kablolarını takın çalıştırın.
RAM'lerin sarı şeyini sileyim belki olur.
- Makaleler
- 19
Tamamdır priz değiştirebilir misiniz?
RAM'leri silgiyle silmeyi deneyin bir de. Kasayı açmışken anakartın kablolarını da kontrol edin.
Onuda deneyeceğim hocam.
- Makaleler
- 19
Sonuç nedir acaba?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-