mauroicardi99

Yetkin
Arkadaşlar, bilgisayarımın termal bakımını yapmaları için yetkili servise götüreceğim. Ne kadar para öderim ya da öder miyim? Hiç bilmiyorum ilk defa götüreceğim bakım yaptırmaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkili servis ücret almayabilir. Ama nerede olduğuna bağlı olarak genellikle termal macun, toz temizliği vs. gibi işlerin oluru ortalama 150-250 TL'dir. Tamirciler için konuşuyorum.

Kendin yarım saatini ayırsan sen de yapabilirsin.

Çoğu üretici temizlik gibi bakımları garanti kapsamı dışına çıkaran uygulama olarak görmüyor. Ama bozmanız halinde garanti dışı söz konusu tabi. Aslında basit işlemler bunlar kendiniz de yapabilirsiniz.

500-600 TL altında yapmazlar ona göre hazırlıklı olmanı tavsiye ederim. Hatta bu söylediklerim iyimser bir fiyat.

Artı -1 Eksi
Arkadaşlar, bilgisayarımın termal bakımını yapmaları için yetkili servise götüreceğim. Ne kadar para öderim ya da öder miyim? Hiç bilmiyorum ilk defa götüreceğim bakım yaptırmaya.
Göndermeyin hocam. Kendiniz yapabilirsiniz, çok basit bir şey. Ben bile 500tl alıyorum. Temizlik + İşlemci ve gpu termal yenilemeye.

Çoğu üretici temizlik gibi bakımları garanti kapsamı dışına çıkaran uygulama olarak görmüyor. Ama bozmanız halinde garanti dışı söz konusu tabi. Aslında basit işlemler bunlar kendiniz de yapabilirsiniz.
Ufakta bi uyarı olarak, cihaz Acer ise termal değişimi bozuyor.