Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

792

Uzman
Merhaba, görselde gördüğünüz televizyona sahibim modelini bilmiyorum sadece markasının Arçelik olduğunu biliyorum. Evimde sadece HDMI kablosu var ve HDMI kablosu monitöre bağlı. Ekran kartımda olan tek HDMI kablosu dolu. O yüzden mecbur kablosuz yansıtmam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim?

IMG_1570.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben odamdan odaya 4K 120 Hz OLED TV'me aktarabiliyorum. Hem de kablolu bir şekilde. 20 metre lan kablosu geçiyor uzak da sayılır ama kayıp yok.

Kayıp olması önemli değil hocam. Discord bağlayacağım arada Discord'a bakacağım. Evde kablo yok şu an bilgisayar için başka bir parça almam gerekiyor kablo alamam. Kablosuz bir şekilde bağlanamaz mı?

2 adet program ile oluyor. Birini PC'ye kuruluyor. Diğeri TV'ye bende WebOS'lu vardı. Rootsuz yöntemle homebrewden indirip kurmuştum. Hem PC 20mt lan kablosu ile bağlı hem de TV bağlı lan kablosu ile. CAT8 kablolar veriyi daha iyi aktarıyor diye almıştım.

Kayıp olması önemli değil hocam. Discord bağlayacağım arada Discord'a bakacağım. Evde kablo yok şu an bilgisayar için başka bir parça almam gerekiyor kablo alamam. Kablosuz bir şekilde bağlanamaz mı?

Kablosuz Windows'un mirror özelliği vardı onu araştırın basit bir şey. Çoklu monitörden ayarlanıyor.

2 adet program ile oluyor. Birini PC'ye kuruluyor. Diğeri TV'ye bende WebOS'lu vardı. Rootsuz yöntemle homebrewden indirip kurmuştum. Hem PC 20mt lan kablosu ile bağlı hem de TV bağlı lan kablosu ile. CAT8 kablolar veriyi daha iyi aktarıyor diye almıştım.

Kablosuz Windows'un mirror özelliği vardı onu araştırın basit bir şey. Çoklu monitörden ayarlanıyor.

Windows + P olması gerekiyor değil mi hocam?