gtx1660ti
Uzman
İnternet bağlantısında sürekli kopma sorunu var. Wi-Fi ile bağlanınca 10 dakikada bir kopuyor, Ethernet'le bağlanınca direkt Ethernet'i hiç görmüyor. Arada oyuna girince unexpected kernel mode diye mavi ekran alıyorum, mavi ekrandan sonra yeniden başlatılınca Ethernet'i görüyor ve hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Ardından diğer gün bilgisayarı tekrar açtığımda yine aynı şey oluyor, Ethernet'i görmüyor ve Wi-Fi ile bağlanınca da 10 dakikada bir kopuyor.
Her sürücümü güncelledim format attım hiçbir şekilde değişiklik olmadı aygıt yöneticisine girdiğimde evrensel seri yolu kısmında AMD 3.10 Extensible Controller da ünlem bir de bazen Realtek PCI-e controllerde sarı ünlem oluyor. Aylardır sorunu çözmeye çalışıyorum hiçbir değişiklik olmadı. En son çare anakartı değiştireceğim artık.
Her sürücümü güncelledim format attım hiçbir şekilde değişiklik olmadı aygıt yöneticisine girdiğimde evrensel seri yolu kısmında AMD 3.10 Extensible Controller da ünlem bir de bazen Realtek PCI-e controllerde sarı ünlem oluyor. Aylardır sorunu çözmeye çalışıyorum hiçbir değişiklik olmadı. En son çare anakartı değiştireceğim artık.