Direkt böyle yönetici paneli olan ve anbean cihazı kullanan başka kullanıcıların indirdiği/başlattığı programları görebileceğiniz, av sorgusuz sualsiz tarayıp size haber edeceği bir paneli olan av var mı derseniz çok emin değilim fakat öncesinde yerinizde olsam parayla av alayım demekten ziyade yönetici hesabı sizde olsun, çocuk standart kullanıcı olsun. Büyük ihtimalle yapacağı birçok sıkıntılı değişiklik yönetici iznine takılacaktır (yüzde yüz güven sağlamaz fakat hiçbir av da yüzde yüz güven sağlayamaz, bunu unutmayın). Öte yandan Windows'un Smart Screen özelliğini kullanmasam bile söylediğiniz senaryoya (GTA 6 indir) gibi senaryolarda işe yarayabileceğini tahmin ediyorum, denemekte fayda var. Steam, Epic Games, EA App gibi uygulamalara sistem izni verirdim standart kullanıcı için. Güvenli DNS'i açmak faydalı olur, bu şekilde malware linkler engellenebilir. Kısacası para vermekten önce bunları yapardım. Paralı av alacaksanız da önerim ESET ve Kaspersky olur fakat Kaspersky sistemi çok kastırabiliyor, haberiniz olsun. Malwarebytes de müthişti, hafif ve etkili olması açısından fakat son gördüğüm kadarıyla Türkiye'den indirilmiyormuş.