şunu diyorsunuz sanırım : APC BX2200MI-GR 2200 VA Kesintisiz Güç Kaynağı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

2200 VA kaç watt oluyor orada göremedim. Bunu da alabilirim yorumları gayet güzel.
Evet, o ürün bahsettiğimizdir.

Sitesinde 2200 VA'yı 1200 watt olarak gösteriyor. Hayli hayli işinizi görecektir. Gerekirse arkadaşımız da fikrini yazar.

Evet, o ürün bahsettiğimizdir.

Sitesinde 2200 VA'yı 1200 watt olarak gösteriyor. Hayli hayli işinizi görecektir. Gerekirse arkadaşımız da fikrini yazar.

Tamamdır ozaman @totra_proska hocamız da fikrini belirtsin ozaman son olarak ve sipariş geçeyim. Bu arada son bir sorum var hocam size. Şimdi ben bu ups'yi aldıktan sonra arkasında gördüğüm kadarıyla 3-4 tane çıkış portu var. Ben 2 monitörümün güç kablosunu + bilgisayarın psu güç kablosunu ve modemin kablosunu direkt bu portlara takacağım dimi ? Apc olanda 4 port var. Powerfull'da 3 port var. Powerfull alırsam sanırım modemi takamayacam.

@totra_proska Hocam bütün mesajları okumakla uğraşmayın. Şu ikisi arasından birini alacağım. Sizin fikrinize göre sipariş geçeceğim.

@totra_proska iyi akşamlar bugün APC’nin tavsiye ettiğiniz 2200va back-ups’ini aldım. Size sorum şu olacak APC Powerchute uygulamasını kullanıyor musunuz indirmeye gerek var mıdır? Kullanmak için ürünle gelen data portlu usb giriş kablosuyla kurulum yapıyoruz galiba peki kurulumu yaptıktan sonra bu usb kabloyu çıkartacak mıyız ? Kurulumu yaptıktan sonra uygulama sistemden otomatik upsi tanıyor mu yoksa kablo sürekli takılı mı kalmalı ? Cevaplarsanız çok memnun kalırım.

Son düzenleme: