Merhaba az önce bilgisayar kendi kendine restart attı. Opera'ya tıkladığımda bishop proxy gibi bir şey yazdı şifre kullanıcı adı falan yazıyordu ama anlayamadım. Zaten bu aralar bir yavaşlama var internette mi sorun var anlayamadım ama YouTube'a veya başka bir siteye girerken yükleniyor site sizce bilgisayarımda RAT olabilir mi? Ne yapmalıyım sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Ani bir restart mı yoksa bilgisayar yeniden başlatılıyor yazdı mı? Ani ise ekran kartı veya PSU kaynaklı olabilir.
Ani bir restart mı yoksa bilgisayar yeniden başlatılıyor yazdı mı? Ani ise ekran kartı veya PSU kaynaklı olabilir.
Hocam şarkı dinliyordum ekran gitti ASUS yazdı başladı bilgisayar. Kasa kapanmadı ama.
SadeceZinzap
Uzman
RAT olduğundan şüpheleniyorsanız bir virüs taraması yapmayı deneyin.
RAT olduğundan şüpheleniyorsanız bir virüs taraması yapmayı deneyin.
Hocam Kaspersky standard var ama bir şey bulmadı şu ana kadar.
Ani bir restart mı yoksa bilgisayar yeniden başlatılıyor yazdı mı? Ani ise ekran kartı veya PSU kaynaklı olabilir.
Yeniden başlatılıyor yazmadı hocam.
Furkan Borak
Uzman
Zannetmiyorum hocam. Arka da çalışan bir kötü uygulama sistemi zorluyor olabilir.Ani bir restart mı yoksa bilgisayar yeniden başlatılıyor yazdı mı? Ani ise ekran kartı veya PSU kaynaklı olabilir.
Son zamanlarda 3.part bir uygulama indirdiniz mi?Hocam Kaspersky standard var ama bir şey bulmadı şu ana kadar.
Yeniden başlatılıyor yazmadı hocam.
Sistem bilgilerinizi yazabilir misiniz?
Zannetmiyorum hocam. Arka da çalışan bir kötü uygulama sistemi zorluyor olabilir.
Son zamanlarda 3.part bir uygulama indirdiniz mi?
Sistem bilgilerinizi yazabilir misiniz?
Uzun zamandır korsan bir uygulama indirmiyorum.
- ASUS Prime B450M K II
- 6700XT
- Ryzen 5 5600X
- 16 GB RAM bu kadarı yeter sanırım
Son düzenleyen: Moderatör:
SadeceZinzap
Uzman
MBAM indirip tarama yapmayı deneyin.Hocam Kaspersky standard var ama bir şey bulmadı şu ana kadar.
4 tane bir şey buldu ama bakalım ne hocam.
Böyle şeyler buldu hocam.
SadeceZinzap
Uzman
Karantinaya alın bunları, ondan sonra silin.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar