Bütçe
200.000 TL
Sanırım tecrübeli herkes M3 Macbook'da hemfikir. Asahi Linux ve macOS dualboot ile süper olur. Go go go.
Butceden onemli olan konu sahibinin arkadasi hangi damak tadina sahip OS kisminda. Bir bakima renkler ve zevkler olayi. Windows'la gelen Windows'u, macOS kullanmis birinin macOS kullanmaya devam etmesi cok daha rasyonel benim acimdan.

Butceden onemli olan konu sahibinin arkadasi hangi damak tadina sahip OS kisminda. Bir bakima renkler ve zevkler olayi. Windows'la gelen Windows'u, macOS kullanmis birinin macOS kullanmaya devam etmesi cok daha rasyonel benim acimdan.
Doğru. Ama ben Hayatım boyunca Windows kullanmama rağmen Macbook alır almaz uyum sağlayabildim. ASUS'un OLED makineleri de güzel ama, M serisinde batarya gücünde 7 8 saat aralıksız iş yapabilmek cennet gibi bir şey.

M2 almıştık kuzenime, gerçekten çok güzel. Alıştıktan sonra bırakması çok zor geliyor. Ekran kalitesi, taşınılabilirlik, batarya, ses, premium hissiyat konusunda daha iyisini görmedim gerçekten.

Bu arada Air ve Pro arasındaki farkı mağazada denemiştim. Touchpad'in hissiyatı bile farklı. Pro'nun daha smooth bir basışı var.

Her yazılım MacOS ile uyumlu olmadığı için, aralarında ileride kullanması gereken programların MacOS ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için ve yazılım mühendislerinden bilgi almak adına açtım konuyu.
Anladım. Yakınınız lisans ve yüksek lisans mezunu olduğundan dolayı o kısımları kendisi düşünmüştür diye baştan yanlış bir düşünceye kapılmışım.