Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8884

Uzman
Herkese iyi sosyaller.
AMD R7 240 kartım kötü performans verdiği için Low profile RX 460'a geçiş yaptım. Geçiş yaptıktan sonra her şey normaldi, kartın sıcaklıkları vesaire hepsini kontrol ettim. Ama CS2 veya Portal 2 gibi oyunlara girdiğimde sistem kapanıyor ve yeniden açılıyor. Roblox tarzı oyunları oynarken bir problem görmedim. Casper'in 400 watt'lık PSU'su var elimde.

PSU ile alakalı bir sıkıntı gibi geliyor ama size danışmak istedim. Sizce sıkıntısı ne olabilir? Eğer sorun PSU ile alakalıysa ne marka önerirsiniz?

Sistem:
  • CPU: Intel® Core™ i5-2400
  • GPU: AMD RX 460 2 GB LP
  • RAM: 8 GB DDR3 1333 MHz
  • PSU: 400 Watt Casper

Peki ne onerirsiniz marka olarak ve kaç watt yeterli gelir bu karta?
Normalde 400W yeterli, sizdeki PSU tam kapasite vermiyordur ve eskime kaynaklı düşüş vardır, arıza da olabilir.

Bunu netleştirmek için OCCT ile Power testi yapın, muhtemelen sistem testi başlatır başlatmaz kapanacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Normalde 400W yeterli, sizdeki PSU tam kapasite vermiyordur ve eskime kaynaklı düşüş vardır, arıza da olabilir.

Bunu netleştirmek için OCCT ile Power testi yapın, muhtemelen sistem testi başlatır başlatmaz kapanacak.
Öyle de oldu hocam yeni bir PSU alacağım teşekkürler yardımınız için.