Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mahmutburak33

Becerikli
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda Chrome'den Youtube izlerken PC kapanıyor. Ancak Opera ile izlerken ya donuyor ya da ekranda çizgiler belirip arkada da değişik bir ses çalıyor. Yani çalışan bilgisayardan RAM'i çıkarmışsınız gibi bir ses. Bunun çözümü var mı? Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Orijinal Windows 10 kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun gözükmüyor. Açıkçası kontrol edilebilecek bir şey de kalmadı benim aklımda. @20424 hocam bakarsa belki o bir şey söyleyebilir.

Evet arkadaşlar uzun sürenin ardından sorunumu sonunda çözdüm. Günlerdir YouTube yorumları okuyarak forumlar gezerek sorunu bugün çözdüm. Sorunun kaynağı BIOS'taki işlemcinin C states ayarının Auto da olmasıymış ve onu disabled yaptığımda çok şükürki baş belası hatam çözüldü. Ne GPU ne de PSU değiştirdim direk bu ayarı disabled yaptım ve sorunum çözüldü. Herkese yardımları için teşekkür ediyorum sorunum çözüldü.
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG_20251114_221702.webp
    IMG_20251114_221702.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 37
Sorun gözükmüyor. Açıkçası kontrol edilebilecek bir şey de kalmadı benim aklımda. @20424 hocam bakarsa belki o bir şey söyleyebilir.

Evet arkadaşlar uzun sürenin ardından sorunumu sonunda çözdüm. Günlerdir YouTube yorumları okuyarak forumlar gezerek sorunu bugün çözdüm. Sorunun kaynağı BIOS'taki işlemcinin C states ayarının Auto da olmasıymış ve onu disabled yaptığımda çok şükürki baş belası hatam çözüldü. Ne GPU ne de PSU değiştirdim direk bu ayarı disabled yaptım ve sorunum çözüldü. Herkese yardımları için teşekkür ediyorum sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm