Rehber Bilgisayar virüsleri nasıl temizlenir?

İlk önce çok teşekkürler, ayrıca zaten rehberin başında belirttim sorumluluk almadığımı. Özellikle Norton Power Eraser çok fazla FP buluyor. O yüzden bende önermiyorum, çok teşekkür ederim tekrardan

Hocam uzun süre oldu fakat gerçekten teşekkür ederim.Bugün virüs yedim(PUP) ve kaspersky kullandığımdan aldırmadım aylarca.Bugün sürekli bildirim attığından Malwarebytes ile taradım ve toplam 7 tane pup buldu.Sildim ve emsisoft'tan da tarattım oradan bir şey çıkmadı.En az 5 aydır PC'mde olan virüsleri silmeme yardım ettiniz.Çok teşekkürler.

Çok mutlu oldum hocam, sizin işinize yaradıysa ne mutlu bana. Kaspersky tabanlı değil de genelde Gerçek Zamanlı koruma bulunduran çoğu AV programı PUP ve Ad-Ware virüslerine karşı iyi bir iş çıkaramıyor. Böyle bulaşma durumlarında dediğim gibi: Malwarebytes, Emsisoft, NPE gibi araçlar ile sisteminizi 1 kez daha taratmanız daha doğru olacaktır. Seviliyorsun, teşekkür için ise lafı bile olmaz.

Şu an internet geliyor gidiyor ama ondan mıdır ki?Msftconnecttest açılıyor eylem gerekiyor hatası veriyor.Ne yapabilirim?

Kaldırılacağını bilmiyordum, uzuldum maalesef. Önce MBAM sonra Power Eraser...
MBAM genel hizmete devam ediyor, sadece Turkiye dahil belirli bolgelerden kaldirildi. Ama Power Eraser bolge bazli degil, komple kaldiriyorlar. Power Eraser'daki ozellikleri ana antiviruse entegre ettiklerini soyluyorlar.

MBAM genel hizmete devam ediyor, sadece Turkiye dahil belirli bolgelerden kaldirildi. Ama Power Eraser bolge bazli degil, komple kaldiriyorlar. Power Eraser'daki ozellikleri ana antiviruse entegre ettiklerini soyluyorlar.
Hocam Türkiye bazli konuşmustum zaten biliyorum MBAM in sadece TR'den kalktigini. Zagen Eraser'i AV kullanmamak icin kullaniyordu millet, sacma olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…