kadirCN 2
Yetkin
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarı uzaktan bir şekilde açmak istiyorum, hangi yazılımları kullanabilirim?
Linux Mint kullanıyorum.
Linux Mint kullanıyorum.
Evet aynı ağda olacak belirtmeyi unutmuşum.
Wake-on-lan dediğiniz yazılım bilgisayar tam kapalıyken çalıştırma yapabilir mi ve kablosuz bağlantı destekliyor mu?
Azıcık yazılar okudum da BIOS gerekliymiş bende BIOS açılmıyor farklı bir yazılım var mıdır?
syslinuxos.com
Uzaktan dediğiniz farklı bir ağdan mı? Aynı ağ üzerinde wake on lan deneyebilirsiniz.
Wake-on-lan dediğiniz yazılım bilgisayar tam kapalıyken çalıştırma yapabilir mi ve kablosuz bağlantı destekliyor mu?
Azıcık yazılar okudum da BIOS gerekliymiş bende BIOS açılmıyor farklı bir yazılım var mıdır?
syslinuxos.com
Maalesef BIOS açılmıyor, sorunu da hiçbir türlü çözemiyorum, eski laptop olduğu için de para vermek istemiyorum.
Samsung NP300E5C
Samsung NP300E5C.
Bilgisayar reset atıyor
BIOS üzerinden bir ayarı default yaptım ve artık Windows da, BIOS da açılmıyor. Bilgisayar açılıp kapanıyor.techolay.net