Merhaba, Crucial T705 SSD kullanıcısıyım. Bilgisayarım boştayken CrystalDiskInfo üzerinde SSD sıcaklığının 83°C olduğunu görüyorum. Sistemim ara sıra mavi ekran hatası veriyor ve minidump dosyalarını incelediğimde hatanın genellikle storport.sys kaynaklı olduğunu fark ettim. Mavi ekranın ardından sistem beni doğrudan BIOS’a atıyor ve bu aşamada SSD boot menüsünde hiçbir şekilde görünmüyor. Bilgisayarı kapatıp PSU (güç kaynağı) şalterini aç-kapa yapana kadar da disk geri gelmiyor. Bu sorunun kaynağı ne olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Soğutucusuz mu kullanıyorsun?
Heatsink ile birlikte hocam. Bu şekilde:
Hocam büyük ihtimalle SSD bozulmuş bunun yerine ne önerirsiniz bütçe sıkıntısı yok.
Son düzenleme:
Bozuk ise garantiye gönderin hocam, yenisini almaya gerek yok. 5 sene garantili disk bu.Heatsink ile birlikte hocam. Bu şekilde:
Eki Görüntüle 263489
Hocam büyük ihtimalle SSD bozulmuş bunun yerine ne önerirsiniz bütçe sıkıntısı yok.
Bozuk ise garantiye gönderin hocam, yenisini almaya gerek yok. 5 sene garantili disk bu.
Hocam maalesef garantisi mevcut değil Amerika'dan almıştım 2 sene önce.
5 sene global garantisi var, Crucial ile iletişime geçmeni öneririm fatura vs. duruyorsa.Hocam maalesef garantisi mevcut değil Amerika'dan almıştım 2 sene önce.
Yeni konular
-
Kupon Amazon'da market kategorisinde geçerli 500 TL'ye 100 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Elektronik Baseus powerbank ve telefon aksesuarlarında %25 indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Bilgisayar çevre bileşenlerinde %10 indirim!
- Fırsat Ekibi
-