Nereden çıkardınız trojan girdiğini?
Windows defender söyledi 2 tane trojen çıktı.

Bulaşmamış ki, silmiş zaten. Formata gerek yok. Defender/Antivirüs bu yüzden var zaten.
Hocam bildiğin iki tane trojen yazısı vardı sonradan sildi Windows defender tam tarama yaptığım zaman çıktı.

Formattan etkili bir çözüm yoktur. Önemli dosyaların yoksa şanslısın.

Hocam doğrusu hesaplarımın hiçbirini girmedim sadece dediğim gibi Steam açıktı onu da çalamazlar zaten.

Format şart. Antivirüslere güvenilmez. İşinizi temize alın.

Hocam daha 3 gün önce format atmıştım ama sıkıntı çıkmasın.

Format ve parola değişimi öneririm. Aşağısı risk teşkil eder.
Hocam sürekli format atmak bir sıkıntı çıkarır mı? Çünkü daha 3 gün önce atmıştım.

Son düzenleme:
Windows defender söyledi 2 tane trojen çıktı.

Hocam bildiğin iki tane trojen yazısı vardı sonradan sildi Windows defender tam tarama yaptığım zaman çıktı.

Hocam doğrusu hesaplarımın hiçbirini girmedim sadece dediğim gibi Steam açıktı onu da çalamazlar zaten.

Hocam daha 3 gün önce format atmıştım ama sıkıntı çıkmasın.

Hocam sürekli format atmak bir sıkıntı çıkarır mı? Çünkü daha 3 gün önce atmıştım.
Sürekli format atmak disk sağlığını düşürebilir fakat benim dediğim böyle ayda 5 kere falan format atarsan. :D
Eğer bilgisayarda SSD varsa hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat siz yinede böyle önemli durumlar dışında durduk yere format atmayın. :)

Sürekli format atmak disk sağlığını düşürebilir fakat benim dediğim böyle ayda 5 kere falan format atarsan. :D
Eğer bilgisayarda SSD varsa hiçbir sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat siz yine de böyle önemli durumlar dışında durduk yere format atmayın. :)

Hocam gen 4 veya 5 SSD olması lazım iyi bir SSD var şu an. Galiba format atacağım beni de paranoyak ettiniz.