Hocam, bilgisayarı uzaktan açabilmeniz için statik IP'ye ve modem üzerinden port açmaya ihtiyacınız var. Eğer Wi-Fi kartınız WoWLAN destekliyorsa, bu işlemi kablosuz bağlantı üzerinden de yapabilirsiniz.
Eğer Bunlarla hiç uğraşmayayım derseniz; bir akıllı priz alıp bilgisayarı, elektrik geldiğinde otomatik açılacak şekilde de ayarlayabilirsiniz.
yani statik ip almam illa lazım mı

Hocam, eğer Tailscale destekli bir router'ınız varsa, cihazı 'Subnet Router' olarak ağa bağlayıp bu işi çözebilirsiniz. Hatta OpenWrt kurulu bir cihazınız varsa çok daha rahat edersiniz.
başka bir yolu yok mu

bilgisayarı hiç kapatmayıp uyku modunda kullansam oluyor mu ama elektirkler giderse ne olcak

başka bilgisi olan var mı?

bağlanmayı hallettim açmayı da hallettim ama bir sorunum var valoranta girince hiç bir yerde mouseyi kullanamıyorum arkada valorant açıksa googlede bile mouse haraket etmiyor sol tıklayabiliyorum sağ tıklayabiliyorum ama hareket ettiremiyorum valorantı kapatınca düzeliyor sanırım vanguard yüzünden bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?

Son düzenleme:
başka bilgisi olan var mı?

bağlanmayı hallettim açmayı da hallettim ama bir sorunum var valoranta girince hiç bir yerde mouseyi kullanamıyorum arkada valorant açıksa googlede bile mouse haraket etmiyor sol tıklayabiliyorum sağ tıklayabiliyorum ama hareket ettiremiyorum valorantı kapatınca düzeliyor sanırım vanguard yüzünden bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
Ham Giriş diye bir ayar olması lazım Valorant'ta, onu açıksa kapamayı dener misiniz?

Ham Giriş diye bir ayar olması lazım Valorant'ta, onu açıksa kapamayı dener misiniz?
tam olarak nerede bulamadım da

biraz geç cevap verdim pardon görmemiştim

genel içinde fare'ye de baktım orada da yok

ai'ın dediğine göre valoranttan o seçenek kaldırılmış ve kalıcı olarak açık kalacakmış

@Ellegans, yeni haberim oldu böyle bir durum yaşandığından, belki hileleri engellemek için yapmışlardır. Genel olarak fare hareketlerini yazılımdan okumak yerine direkt donanımdan okuyor. Bundan dolayı böyle bir sıkıntı yaşadığınızı düşünmüştüm.