emilbreivik

Uzman
Arkadaşlar telefonu USB ile bilgisayara bağladım ve fotoğrafları aktarıyorum. Masaüstüne de yeni klasör açmak istedim sağ tıkla, resimleri koymak için. Sağ tıka basınca mouse imleci maviye dönüyor, donuyor ve hiçbir şekilde masaüstünde bir şeye dokunamıyorum. CTRL+Alt+Del yapınca tekrar düzeliyor imleç, masaüstündeki şeyleri açmak için ise 1-2 dk bekleyince düzeliyor. Bu saçma sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm işlemleri durdurdum fakat yine de kendi kendine gitti masaüstü, mouse imleci dondu falan. Çözemedim gitti.

Bahsettiğin 1-2 dakikalık donma mı? Yoksa mouse klavye devreden çıkıp sistemimi kilitleniyor böyleyse oyunda, yük altında böyle bir sorun var mı? FurMark Memtest Prime95 gibi uygulamaları kullan belli edebilir.

Bahsettiğin 1-2 dakikalık donma mı? Yoksa mouse klavye devreden çıkıp sistemimi kilitleniyor böyleyse oyunda, yük altında böyle bir sorun var mı? FurMark Memtest Prime95 gibi uygulamaları kullan belli edebilir.

Sorun şöyle; Masaüstünde mouse ile sağ tık yapıyorum ve mouse imleci mavi olup dönüp duruyor. Ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisi açılınca mouse normalde dönüyor fakat masaüstünde hiçbir işlem yapılamıyor 1-2 dakika boyunca. Hani bir uygulamanın üstüne mouse ile gelince çevresinde kare beliriyor ya, işte o gözükmüyor. Umarım doğru anlatabilmişimdir.

Sorun şöyle; masaüstünde mouse ile sağ tık yapıyorum ve mouse imleci mavi olup dönüp duruyor. CTRL+alt+del yapıp Görev Yöneticisi açılınca mouse normalde dönüyor fakat masaüstünde hiçbir işlem yapılamıyor 1-2 dakika boyunca. Hani bir uygulamanın üstüne mouse ile gelince çevresinde kare beliriyor ya, işte o gözükmüyor. Umarım doğru anlatabilmişimdir.

Tamam anladım eski sistemlerin yavaşlığı gibi bir format zamanı gelmiştir belki.