cansux

Becerikli
Selam, böyle bir ses geliyor. Bilgisayar boşta şu an. En başta ekran kartından geldiğini düşündüm ama ekran kartı fanları da dönmüyordu. Kulağımı dayadığımda sıvı soğutmadan geliyor olabileceği ihtimali çok yüksek çünkü ses daha fazla orada. Bu durumu nasıl düzeltebilirim, bu nedir? Fanlara baktım değen bir şey de yoktu sanırım. ( gördüğüm kadarıyla) Öncesinde bu markanın sıvı soğutması yine arıza yapmıştı, garantiye gitti, sıfırı ile değişti. Şimdi bu tarz bir sorun çıktı yine.

Güncelleme: Sıvı soğutucunun fanlarını tek tek durdurdum ve güç kaynağına yakın olan fandan geldiğini fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, böyle bir ses geliyor. Bilgisayar boşta şu an. En başta ekran kartından geldiğini düşündüm ama ekran kartı fanları da dönmüyordu. Kulağımı dayadığımda sıvı soğutmadan geliyor olabileceği ihtimali çok yüksek çünkü ses daha fazla orada. Bu durumu nasıl düzeltebilirim, bu nedir? Fanlara baktım değen bir şey de yoktu sanırım. ( gördüğüm kadarıyla) öncesinde bu markanın sıvı soğutması yine arıza yapmıştı, garantiye gitti, sıfırı ile değişti. Şimdi bu tarz bir sorun çıktı yine.

Güncelleme: Sıvı soğutucunun fanlarını tek tek durdurdum ve güç kaynağına yakın olan fandan geldiğini fark ettim.

Sıvı soğutmanın pompası muhtemelen. Sıvı soğutma markası nedir?

Sıvı soğutmanın pompası muhtemelen. Sıvı soğutma markası nedir?
Bitfenix cube v2 360mm. Ses fandan geliyor, elle fanı durdurunca ses kesildi. Daha 1 aylık bile değil. Aynı sıvı soğutma geçen ay sıvı damlatma sebebi ile garantiden sıfırı ile değişti. Önerilere göre aldım ama ikisinin de sorunlu çıkması çok pişman etti.

Bitfenix cube v2 360mm. Ses fandan geliyor, elle fanı durdurunca ses kesildi. Daha 1 aylık bile değil. Aynı sıvı soğutma geçen ay sıvı damlatma sebebi ile garantiden sıfırı ile değişti. Önerilere göre aldım ama ikisinin de sorunlu çıkması çok pişman etti.
Sıcaklıklar da pek sorun göremedim ama bu ses kafayı ağrıtıyor.

@Michael MYERS

BitFenix cube V2 360mm. Ses fandan geliyor, elle fanı durdurunca ses kesildi. Daha 1 aylık bile değil. Aynı sıvı soğutma geçen ay sıvı damlatma sebebi ile garantiden sıfırı ile değişti. Önerilere göre aldım ama ikisinin de sorunlu çıkması çok pişman etti.

@Michael MYERS

Fanın rulmanlarında sorun olabilir o zaman.

Böyle kullanmamda ses harici bir sorun var mı, garanti ile PC sorunları ile uğraşacak mecalim kalmadı.

Hocam sıvı soğutmanın yan etkileri bunlar. Estetik diye alınıyor markalarda zaten satıyor kârı maksimize edelim diyerek kısıntı yapıyor daha geçen foruma Corsair Capellix H150i sıvı soğutmasının pompası sadece 3. yılında kullanımda arıza yapmış. Sunucularda hala neden kule tipi kullanıldığının nedeni bu.

Hocam sıvı soğutmanın yan etkileri bunlar. Estetik diye alınıyor markalarda zaten satıyor kârı maksimize edelim diyerek kısıntı yapıyor daha geçen foruma Corsair Capellix H150i sıvı soğutmasının pompası sadece 3. yılında kullanımda arıza yapmış. Sunucularda hala neden kule tipi kullanıldığının nedeni bu.
Yani haklısın 2 tane aldım ikiside sorunlu çıktı hatta biri ekran kartına sıvı damlatıp ekran kartını da bozdu, bu ses sadece seste kalacakta okey bana tık tık sesle devam artık derim sıcaklığa performansa etkisi olmasın yeter.

Yani haklısın 2 tane aldım ikiside sorunlu çıktı hatta biri ekran kartına sıvı damlatıp ekran kartını da bozdu, bu ses sadece seste kalacakta okey bana tık tık sesle devam artık derim sıcaklığa performansa etkisi olmasın yeter.
İnce hesap sağ olsun garantide hepsini değiştirdi.

Yani haklısın 2 tane aldım ikisi de sorunlu çıktı hatta biri ekran kartına sıvı damlatıp ekran kartını da bozdu, bu ses sadece seste kalacakta okey bana tık tık sesle devam artık derim sıcaklığa performansa etkisi olmasın yeter.

İnce hesap sağ olsun garantide hepsini değiştirdi.

Garantide sorun çıkarmayan şirket 😱
İnanılmaz.

Garantide sorun çıkarmayan şirket 😱
İnanılmaz.
Sistemi teslim aldım sonrasında oyun testlerine başladım fakat fpsler 10-20 idi ekran gidip geliyor sürücü hatası veriyordu. Sonra o meşhur cümleyi kurdum amd alan kafama *** dedim. Bi ara testlere devam ederken gözüme ilişti sıvı soğutma su damlatıyordu ekran kartına tesadüf eseri fark ettim. Hemen ince hesaba yazdım bana kargo kodu verdiler sistemi komple kasalı gönderdim. Tamamen değişim yapıp bana geri gönderdiler bir sorunda yaşamadım. ( Şuanki hariç şu ses yani) Yine göndersem yine değişirlerde ben onla ugraşamam 1 ay sonra gönderiyorlar geri. 2 sene garanti devam ediyor kötüleşme olursa sıcaklık olsun fan durması olsun gönderirim yine.