tohka23
Başarılı
Ünlü bir Türk korsan oyun sitesinden indirdiğim dosyayı her yerde tarattım. Kaspersky Free'de, VirusTotal'de, Malwarebytes'da tarattım ve hiçbir şekilde uyarı almadım. İnterneti keserek .exe dosyasını açtığımdaysa yine bir şey olmadı ama Windows Defender'dan "Ortak ve özel ağların bu uygulamaya erişmesine izin veriyor musun?" diye bir uyarı çıktı. Ona izin vermeyip oyuna girdim ama bu uyarı beni korkuttu ve bilgisayarımı taramak istedim. Kaspersky Free tam taramadan herhangi bir sonuç çıkmadı, Malwarebytes'da aynı şekilde hiçbir uyarı vermedi. Bilgisayarımda kurulu olan Kaspersky virus removal tool ile taradığımda yine hiçbir uyarı vermedi. Ama Windows Defender'ın verdiği uyarıdan dolayı bilgisayarı geri internete bağlamaya korkuyorum.
Korsana destek vermiyoruz diyerek konuyu kapatmayın. Ben öğrenciyim ve kolay kolay oyunlara zaten para veremiyorum. AAA oyunlar olduğunda para versem de basit indie oyunlar için 300 liradan fazla para vermek istemiyorum. Bugün elime belli bir miktar para geçecekti ve beğenirsem zaten oyunu Steam'den satın almayı düşünüyordum. Sabırsız olduğum için gece oyuna bakmayı istemiştim. Ben bir şey olacağını pek zannetmiyorum ama hesaplarımın çalınmasını vs. istemiyorum. (Oyun 300 MB'lık küçük bir simülasyon oyunu. .exe dosyası kurulum için değil, direkt oyunu açmak için.)
Korsana destek vermiyoruz diyerek konuyu kapatmayın. Ben öğrenciyim ve kolay kolay oyunlara zaten para veremiyorum. AAA oyunlar olduğunda para versem de basit indie oyunlar için 300 liradan fazla para vermek istemiyorum. Bugün elime belli bir miktar para geçecekti ve beğenirsem zaten oyunu Steam'den satın almayı düşünüyordum. Sabırsız olduğum için gece oyuna bakmayı istemiştim. Ben bir şey olacağını pek zannetmiyorum ama hesaplarımın çalınmasını vs. istemiyorum. (Oyun 300 MB'lık küçük bir simülasyon oyunu. .exe dosyası kurulum için değil, direkt oyunu açmak için.)