Bilgisayarın geç açılması hangi parçadan kaynaklı olabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 289
  • Etiketler Etiketler
    geç hangi

BIOS'tan Memory context restore ayarını enabled yap sorunun çözülür.

Ayrıca RAM'ler her zaman 2 ve 4. slotlara takılmalı.
Konuyla alakasiz ama her zaman 2. ve 4. slotlara takilacak diye bir kaide yok. Bazi anakartlarda bu durum 1. ve 3. slot olabiliyor. Yani kitapciga bakmak veya anakartin RAM slotunun yaninda bulunan kucuk ibareye bakmak gerekir.

Konuyla alakasiz ama her zaman 2. ve 4. slotlara takilacak diye bir kaide yok. Bazi anakartlarda bu durum 1. ve 3. slot olabiliyor. Yani kitapciga bakmak veya anakartin RAM slotunun yaninda bulunan kucuk ibareye bakmak gerekir.
Hele şükür iş bilen birisi diyecektim ki senmişsin.

Bilgisayardaki yüklü yazılımlar yapabilir diye düşünüyorum. Çok anormal bir durum yani. Önemli bilgilerin yoksa eğer bir format atmayı dene.

Bilgisayardaki yüklü yazılımlar yapabilir diye düşünüyorum. Çok anormal bir durum yani. Önemli bilgilerin yoksa eğer bir format atmayı dene.

Evet anormal bir durum hiçbir yerde böyle bir sorun görmedim bilgisayarım şu an formatlı virüs kaynaklı oldugunu düşünmüyorum yazılımsal yapılabilecek her şeyi denedim bence sorun donanımsal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…