Sadece öndeki toz filtresini temizledim birkaç kez şimdi ondan da vazgeçtim, toz olmuyor ki. 5-6 ay içinde ön filtre de hafif toz oluyor fakat ısıyı hiç etkilemiyor. Çok sıkılırsam yılda bir filtreyi temizlerim yine de.
Detaylar
Kim cevapladı?Kulak çöpüne kolonya sıkarak eski bilgisayarımın tozlarını alıyordum. Şimdi fön makinesinin soğuk üfleme moduyla alırım yeni bilgisayarım tozlanınca.Arkadaşlar, bilgisayarın tozunu almak için ne önerirsiniz? Ben her seferinde fön makinesi yardımıyla + bütün fanları sökerek temizliyorum.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
O yöntemi macun temizlemek dışında kulak çöpüyle nasıl bilgisayarın tozunu alabiliyorsunuz?
Fanları kolonyalı kulak çöpüyle temizlemek rahat oluyor. Ayrıca ekran kartının üstünü de çıkıntılı olduğu için yine temizlemek rahat oluyordu. Fakat şimdi ki yeni bilgisayarım tozlanırsa saç kurutma makinesiyle alırım büyük ihtimalle. Ekran kartını söker tutarım hava.O yöntemi macun temizlemek dışında kulak çöpüyle nasıl bilgisayarın tozunu alabiliyorsunuz?
- Makaleler
- 4
Normalde yapilmasi gereken mini supurge v.b bir sey kullanmak ama benim kasam cok toz almadigi icin 2-3 haftada bir bezle siliyorum yeterli oluyor bazen bu periyodu uzattigim da oluyor.
Kalsın
Her parçayı teker teker söküp bir fırça yardımı ile temizlerim. Şu an çok tozlanmıyor. Yıkanacak plastik, CPU soğutucusundaki metal gibi şeyleri yıkarım.
Hocam buraya ne oldu?
Bişey olmadı fotoğraftan öyle görünüyordur. Soğutucu o T6 Ultra.Her parçayı teker teker söküp bir fırça yardımı ile temizlerim. Şu an çok tozlanmıyor. Yıkanacak plastik, CPU soğutucusundaki metal gibi şeyleri yıkarım.
Hocam buraya ne oldu?
Eki Görüntüle 29980