Turkmen

Başarılı
Selam herkese,
Bilişim firmamız için Antivirüs alacağız. Bunun için araştırma yapıyoruz. Sizin öneriniz nedir?

BitDefender mi, Kaspersky mı, yoksa önerileriniz nelerdir?

Windows kullanıyor iseniz BitDefener Internet Security. Diğer işletim sistemleri var ise Total Security. Ben şahsi bilgisayarımda hiç kullanmam ama herkesin ortak kullandığı bilgisayarlara ve bu tarz firmalara gerekli olabilir.

Windows kullanıyor iseniz BitDefener Internet Security. Diğer işletim sistemleri var ise Total Security. Ben şahsi bilgisayarımda hiç kullanmam ama herkesin ortak kullandığı bilgisayarlara ve bu tarz firmalara gerekli olabilir.

Hocam şöyle,
Windows kullanıyoruz evet. Ancak Antivirüs durumları şart olduğu için almak durumundayız. Açıkçası çok fazla virüs konularına da hakim değilim. Cloud sistemi şeklinde kullanacağız. Yani her anlamda aslında virüs programı ve koruması gerekli. hem projelerimizin güvenliği, hem internet, hem de genel güvenlik olarak değerlendirebiliriz.

Hocam şöyle,
Windows kullanıyoruz evet. Ancak Antivirüs durumları şart olduğu için almak durumundayız. Açıkçası çok fazla virüs konularına da hakim değilim. Cloud sistemi şeklinde kullanacağız. Yani her anlamda aslında virüs programı ve koruması gerekli. Hem projelerimizin güvenliği, hem internet, hem de genel güvenlik olarak değerlendirebiliriz.

En başarılı şu anda BitDefender. Ayrıca Enterprise tarafta McAfee de tercih edilebilir.