Detaylar
Kim cevapladı?ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Windows kullanıyor iseniz BitDefener Internet Security. Diğer işletim sistemleri var ise Total Security. Ben şahsi bilgisayarımda hiç kullanmam ama herkesin ortak kullandığı bilgisayarlara ve bu tarz firmalara gerekli olabilir.
ESET Endpoint veya Symantec Endpoint Protection ürünlerine bakabilirsin.
Turkmen
Başarılı
Windows kullanıyor iseniz BitDefener Internet Security. Diğer işletim sistemleri var ise Total Security. Ben şahsi bilgisayarımda hiç kullanmam ama herkesin ortak kullandığı bilgisayarlara ve bu tarz firmalara gerekli olabilir.
Hocam şöyle,
Windows kullanıyoruz evet. Ancak Antivirüs durumları şart olduğu için almak durumundayız. Açıkçası çok fazla virüs konularına da hakim değilim. Cloud sistemi şeklinde kullanacağız. Yani her anlamda aslında virüs programı ve koruması gerekli. hem projelerimizin güvenliği, hem internet, hem de genel güvenlik olarak değerlendirebiliriz.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam şöyle,
Windows kullanıyoruz evet. Ancak Antivirüs durumları şart olduğu için almak durumundayız. Açıkçası çok fazla virüs konularına da hakim değilim. Cloud sistemi şeklinde kullanacağız. Yani her anlamda aslında virüs programı ve koruması gerekli. Hem projelerimizin güvenliği, hem internet, hem de genel güvenlik olarak değerlendirebiliriz.
En başarılı şu anda BitDefender. Ayrıca Enterprise tarafta McAfee de tercih edilebilir.