ornitorenk

Uzman
Bilkom garantili PS5 Slim satın aldım fakat garantiyi bir türlü sorgulayamadım.
https://services.sony.com.tr/supportmvc/tr/Repair/WarrantyChecker Bu siteden deniyorum olmuyor.
Model adına CFI-2116 yazıyorum çıkmıyor zaten böyle bir model sitede.
Seri numarasına da 7 tane rakam istiyor fakat seri numarası bir sürü rakam ve harften oluşuyor orayı da anlamadım.
Bilkom garantisi Sony sitesinde çıkmaz mı yoksa? O zaman nerede sorgulayacağım ben?

Yardımcı olabilecek var mı?
@199

@ornitorenk, Bilkom'da site üzerinden sorgulama yok, arayabilirsiniz. Ama dediğim gibi satıcı güvenilir ve etiket mevcut ise her şey tamamdir.

Satıcı Hepsiburada. Kutu altında etikette bilkom yazıyor QR kodu da var ama o kod direkt bilkom ana sayfasına atıyor. Kutu seri numarası ile konsol seri numarası da uyuyor. Yine de emin olmak istedim.
Ayrıca bilkom sitesinde PlayStation kısmında PS 5 DualSense PS5 VR PS5 medya vs gibi birçok ıvır zıvıra garanti görünüyor ama direkt konsol garantisi göremedim.

Satıcı Hepsiburada. Kutu altında etikette bilkom yazıyor QR kodu da var ama o kod direkt bilkom ana sayfasına atıyor. Kutu seri numarası ile konsol seri numarası da uyuyor. Yine de emin olmak istedim.
Ayrıca bilkom sitesinde PlayStation kısmında PS 5 DualSense PS5 VR PS5 medya vs gibi birçok ıvır zıvıra garanti görünüyor ama direkt konsol garantisi göremedim.

Sıkıntı yok o zaman. Zaten satıcı Hepsiburada demişsiniz. İthalatçı garantili satmıyor onlar.