BİM'de nasıl iş bulunabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemkaraca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 385
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Hocam açıkcası şu an bir yere girersem çıkmam. Çünkü zaten şurada çalışacağım toplam 3 ay ve o 3 ayı bi yerde tam olarak çalışıp paramı tam almak istiyorum.
Bence o A101'e gir çünkü nereye girsen zaten zor olacak.

@cemkaraca

Maalesef bu konu hakkında bilgim yok hocam. Ama başvuru formunda hangi markete başvurduğun yazıyor yani sen yazıyorsun.

Maalesef bu konu hakkında bilgim yok hocam. Ama başvuru formunda hangi markete başvurduğun yazıyor yani sen yazıyorsun.
Başvuru formunda neler oldugunu hatırladıgın kadarıyla söyeleyebilir misin veya internette var mı?

Başvuru formunda neler oldugunu hatırladıgın kadarıyla söyeleyebilir misin veya internette var mı?
İnternette yok maalesef baktım ama bulamadım. Ama formda ne var ne yok az çok hatırlıyorum tabii ki bu firmaya göre değişir ama ben File market için başvuru yapmıştım. Formda askerlik, eğitim, adresin, önceki çalıştığın yerler, referans, başvuruyu yaptığın mağazayı yazıyorsun ve bir takım kişisel bilgiler soruluyor. CV dolduruyorsun gibi düşün, aslında ona benzer.

Görüşmeye gittiğin mağazaya başvurmuş olmuyorsun. Nerenin ihtiyacı varsa oraya gönderilirsin.
İlk önce seni görüşmeye çağırırlar sonra ms ile görüşürsün sonra bs ile görüşürüsün bs olumlu düşünürse seni bir şubeye gönderecekler orada 100 sayfa bir şey imzalayacaksın senden istedikleri belgeleri vereceksin sonrasında çalışacağın şube hangisiyse sorumlusu seni arar bilgilendirir şu gün şu şubede başlıyorsun diye.

Anladım hocam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…