Bir de bir şey daha soracağım. Şimdi Ben herhangi bir A101 ve BIM mağazasına gidip formu doldurduktan sonra sadece o mağazaya mı başvurmuş oluyorum yoksa bu forum bölge sorumlusuna gidiyor ve bölge sorumlusu o bölgedeki uygun mağaza için mi dönüş sağlıyor?
Maalesef bu konu hakkında bilgim yok hocam. Ama başvuru formunda hangi markete başvurduğun yazıyor yani sen yazıyorsun.

Başvuru formunda neler oldugunu hatırladıgın kadarıyla söyeleyebilir misin veya internette var mı?
İnternette yok maalesef baktım ama bulamadım. Ama formda ne var ne yok az çok hatırlıyorum tabii ki bu firmaya göre değişir ama ben File market için başvuru yapmıştım. Formda askerlik, eğitim, adresin, önceki çalıştığın yerler, referans, başvuruyu yaptığın mağazayı yazıyorsun ve bir takım kişisel bilgiler soruluyor. CV dolduruyorsun gibi düşün, aslında ona benzer.

Bir de bir şey daha soracağım. Şimdi Ben herhangi bir A101 ve BİM mağazasına gidip formu doldurduktan sonra sadece o mağazaya mı başvurmuş oluyorum yoksa bu forum bölge sorumlusuna gidiyor ve bölge sorumlusu o bölgedeki uygun mağaza için mi dönüş sağlıyor?

Görüşmeye gittiğin mağazaya başvurmuş olmuyorsun. Nerenin ihtiyacı varsa oraya gönderilirsin.
İlk önce seni görüşmeye çağırırlar sonra ms ile görüşürsün sonra bs ile görüşürüsün bs olumlu düşünürse seni bir şubeye gönderecekler orada 100 sayfa bir şey imzalayacaksın senden istedikleri belgeleri vereceksin sonrasında çalışacağın şube hangisiyse sorumlusu seni arar bilgilendirir şu gün şu şubede başlıyorsun diye.

Görüşmeye gittiğin mağazaya başvurmuş olmuyorsun. Nerenin ihtiyacı varsa oraya gönderilirsin.
İlk önce seni görüşmeye çağırırlar sonra ms ile görüşürsün sonra bs ile görüşürüsün bs olumlu düşünürse seni bir şubeye gönderecekler orada 100 sayfa bir şey imzalayacaksın senden istedikleri belgeleri vereceksin sonrasında çalışacağın şube hangisiyse sorumlusu seni arar bilgilendirir şu gün şu şubede başlıyorsun diye.
Anladım hocam teşekkürler