Arkadaşlar, ürün daha bugün gelmiş 4 tane de duruyordu büyük ihtimal öncekilere de aynısı denildi. Yeni gelmiş ürün nasıl kasadan geçmiyor anlamadım, çalışan var ise neden böyle oluyor söyleyebilir mi?
Arkadaşlar, ürün daha bugün gelmiş 4 tane de duruyordu büyük ihtimal öncekilere de aynısı denildi. Yeni gelmiş ürün nasıl kasadan geçmiyor anlamadım, çalışan var ise neden böyle oluyor söyleyebilir mi?
Koleksiyon değeri yüksek olduğu için havada kapılıyor hocam. Ben ilçemde bildiğim bütün BİM marketlere bakmama rağmen yalnızca 1 tane bulabildim. Onu da 5 dakika geç gelsem kaçırıyordum.
Geri gittim başka kasiyere sordum girdiler barkodu ama herhalde dediğinizden olmuş. Daha sonra gel dedi ilk geçmiyor diyen kasiyer ama öteki dedi ben saklarım öğleden sonra gel al dedi. Bakalım keşke pembe olanı bulabilseydim en güzeli o.