Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
İki şube gezdim bulamadım. Bu saatten sonra da kalmamıştır.
Q
Şu an zor gibi Dolap mesela Full bunlarla dolu ha fiyatını abartmazsan satarsın bence.
Şu an zor gibi Dolap mesela Full bunlarla dolu ha fiyatını abartmazsan satarsın bence.
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar, ürün daha bugün gelmiş 4 tane de duruyordu büyük ihtimal öncekilere de aynısı denildi. Yeni gelmiş ürün nasıl kasadan geçmiyor anlamadım, çalışan var ise neden böyle oluyor söyleyebilir mi?
Başkasına ayırdıysa bahane üretmiştir.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Herkes barkod falan demis de o urunu satmak zorundalar ne olursa olsun. Eger listeye eklememislerse yeni gelen urunlerin ayni ve belli bir numarasi olur. O numarayi soyleyerek islem yapabilirler. Sikayet edin. O urunu satmamalari ayri suc, barkod numarasini sisteme girmemis olmalari ayri suc. Numarayi elle yazip satabilirlerdi ama usenmisler.
Bim ile ilgili yetkili bir yere sikayet edin atilsinlar isten.
Ben yeni uyandim. Sizce gezmeye deger mi?
Bu saatten sonra kalmaz onlar. Ben sabah 10 gibi gittiğimde karton kutusunu bile bulamadım. Çok yakınsa gidebilirsin yine de.Herkes barkod falan demis de o urunu satmak zorundalar ne olursa olsun. Eger listeye eklememislerse yeni gelen urunlerin ayni ve belli bir numarasi olur. O numarayi soyleyerek islem yapabilirler. Sikayet edin. O urunu satmamalari ayri suc, barkod numarasini sisteme girmemis olmalari ayri suc. Numarayi elle yazip satabilirlerdi ama usenmisler.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bu saatten sonra kalmaz onlar. Ben sabah 10 gibi gittiğimde karton kutusunu bile bulamadım. Çok yakınsa gidebilirsin yine de.
Bisikletle bir iki tanesine gideyim bari.
Hocam kapılar açılmadan önce sırada beklemediğiniz sürece çok zor. Ben 11.30 gibi arabayla başlayıp 8-9 market aramama rağmen 1 tane bulabildim.