Merhaba.

CS2 kasası satmak için ByNoGame sitesine ilan verdim. Kasa adedi bug ile 54 olmuş, ben ise 1 adet olarak ilan vermek istemiştim.

İlk önce alıcıya bende olan kasayı olması gerektiği gibi gönderdim fakat ilan 54 adet olduğu için siparişte 54 adet gelmiş, fark etmedim.

Onay için alıcıya bildirim gönderebiliyoruz ve ben de kasayı gönderdim olarak onayladım. Sonradan olayı fark ettim ama satıcı olarak satışı iptal edemediğimiz için takas teklifini iptal ettim.

ByNoGame’in takasın gerçekleşmediğini fark edip satışı iptal etmesini amaçladım aslında, fakat satıcı takas gerçekleşmeden teslimi onaylamıştı. Para şu an Steam’in takas koruması yüzünden beklemede.

Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

CS2 kasası satmak için ByNoGame sitesine ilan verdim. Kasa adedi bug ile 54 olmuş, ben ise 1 adet olarak ilan vermek istemiştim.

İlk önce alıcıya bende olan kasayı olması gerektiği gibi gönderdim fakat ilan 54 adet olduğu için siparişte 54 adet gelmiş, fark etmedim.

Onay için alıcıya bildirim gönderebiliyoruz ve ben de kasayı gönderdim olarak onayladım. Sonradan olayı fark ettim ama satıcı olarak satışı iptal edemediğimiz için takas teklifini iptal ettim.

ByNoGame’in takasın gerçekleşmediğini fark edip satışı iptal etmesini amaçladım aslında, fakat satıcı takas gerçekleşmeden teslimi onaylamıştı. Para şu an Steam’in takas koruması yüzünden beklemede.

Ne yapmalıyım?
- İlk olarak, ByNoGame'in destek ekibi ile iletişime geçin. Sorununuzu ayrıntılı bir şekilde açıklayan bir mesaj yazın. Bu mesajda:
- İlanınızın başlangıçta yanlış sayıda kasa ile verildiğini,
- Gerçekten yalnızca 1 adet kasa göndermek istediğinizi,
- Alıcıya yanlışlıkla 54 adet kasa olduğunu onayladığınızı belirtin.

- ByNoGame destek ekibi ile iletişim kurarken aşağıdaki noktaları ekleyin:
- Alıcıya yanlış bilgi verdiğiniz için özür dileyin.
- İptal talebinde bulunduğunuz takas teklifini belirtin.
- Hızla çözüm bulmalarını isteyin.

- Ayrıca, Steam destek ekibiyle de iletişime geçmelisiniz. ona da durumu açıklayın ve paranın durumu hakkında bilgi isteyin. Para, soru çözülene kadar beklemede kalıyor.

- Eğer destek ekiplerine ilettiğiniz tüm bilgilerle sorun çözülmezse, daha fazla yardıma ihtiyaç duyduğunuzda durumu daha detaylı açıklayıp bilgilendirme için tekrar yazabilirsiniz.

- Bekleyin ve destek ekiplerinden yanıt almayı bekleyin. Çözüm süreciniz hakkında sizi bilgilendireceklerdir.

Herhangi bir aşamada cevap alamazsanız, durumu bir kez daha güncelleyip destek talebinizi tekrar iletmekten çekinmeyin.