Eğer bahsettiğin popeyes şu yeni açılan burger kingle birleşik yer ise muhattap olmuyorlar. Söylemesi ayıptır geçen hafta ordan yemek söyledim. Alakası olmayan başka bir hamburger getirdiler. Aradım. Açan eden olmadı. Sonra gittim şubelerine şöyle böyle dedim en son doğru menüyü hazırlayıp verdiler.

Demem şu ki yeni açılan bir yer olduğu için eksikleri çok.

Yemeksepeti'nin restoran yönetim panelinde olsun, normal uygulamasında olsun (uygulama/site) canlı destekte müşteri temsilcisi yok. Adamlar destek kısmında hazır çözüm seçeneklerine geçtiği için maalesef Yemeksepeti tarafından yapabileceğiniz bir şey yok.

Yemek sepeti üzerinden McDonald's'tan sipariş vermiştim bende; büyük boy patetes istememize rağmen patetes gelmemişti hamburger menüsünün yanında. Ve içecekleri %90 su, %10 içecekti, çok kötü tatları vardı, su içiyorsun bildiğin. Yemek sepetine şikayet oluşturup paramızı aynı gün içinde iade etmişlerdi büyük boy patatesin fiyatı kadar. Böyle yerlerin menülerini gidip yemek lazım, sipariş olarak istersen hiçbir özen göstermiyorlar, rezaletler, her türlü matlak çıkıyor. (eksik ürünmü dersin, tatları bozuk mu dersin) kısaca gidip yiyin, McDonald's-Burger King- Popeyes gibi yerlerden sipariş vermeyin.