Makaleler
17
Az önce kardeşlerim ve ben, annemler evde değil diye Yemeksepeti üzerinden Popeyes Adana Turgut Özal şubesinden yemek söyledik ve siparişimiz yanlış geldi. Ben yemeğimi mayonezsiz istemiştim, nugget sayısını artırmıştım ve patatesin fiyat farkını vererek mega boy yapmıştım ancak hiçbirini yapmayıp mayonezli, eksik nuggetlı ve küçük boy patates kızartması olarak göndermişler.

444 76 77 numarasını arayınca sadece sipariş takibi seçeneği veriyor, Yemeksepeti üzerinden numaraya bakınca da +905555555555 gözüküyor, yani numarayı sallamışlar şaka maka. Nereye şikayet edebilirim veya edebilir miyim?

Screenshot_20251010_200906.webp

Screenshot_20251010_201108.webp

Screenshot_20251010_200027_WhatsApp.webp

Yanlış gelen siparişler için restoran ile görüşün yazıyor uygulamada, restoran telefon numarası ise 5555555555 girilmiş yani ulaşamıyorum.

Online sipariş tarafında rezaletler zaten puanına bakmadın mı Fehmi?
Kardeşime sordum ne yemek istiyorsun diye, Popeyes deyince sipariş ettim direkt, bir daha da zaten tercih etmem.

Ya boş ver orayı, canlı destek kısmını bul, oraya yaz adamlar halletsin.
Yemeksepetinin canlı müşteri hizmetleri yok mu? Sorunu oraya bildirince restoran ile mi konuşun diyorlar?
Yemeksepeti müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
Nasıl iletişime geçeceğim? Uygulama üzerinden bir türlü bulamadım, 444 5 445 numarasını arayınca da açmıyorlar.

Nasıl iletişime geçeceğim? Uygulama üzerinden bir türlü bulamadım, 444 5 445 numarasını arayınca da açmıyorlar.
Ayarlarda destek kısmı var, ben Yemeksepeti üzerinden sipariş verdiğimde hep böyle oluyordu. Kurye getirin değiştirin dedim kabul etmediler, bende mecbur yemek zorunda kaldım. 2-3 gün sonra para iadesi yaptılar.