Makaleler
5
Yer
Winterfell
Arkadaşlar, ürün daha bugün gelmiş 4 tane de duruyordu büyük ihtimal öncekilere de aynısı denildi. Yeni gelmiş ürün nasıl kasadan geçmiyor anlamadım, çalışan var ise neden böyle oluyor söyleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ürün daha bugün gelmiş 4 tane de duruyordu büyük ihtimal öncekilere de aynısı denildi. Yeni gelmiş ürün nasıl kasadan geçmiyor anlamadım, çalışan var ise neden böyle oluyor söyleyebilir mi?
Hocam daha barkodu makineye eklenmemiştir. Bir oyuncak için ne bu anlamsız telaş?

Hocam daha barkodu makineye eklenmemiştir. Bir oyuncak için ne bu anlamsız telaş?
Her an tükenebilir hocam kaliteli nadir serilerden.

Barkod sisteme eklenmemiştir.

Ben satın aldığımda da barkod okunmadı ve kasiyer barkod koduna bakıp geri geldi ve alışverişi tamamladım. Sizde niye olmamış anlayamadım.

Koleksiyon değeri yüksek olduğu için havada kapılıyor hocam. Ben ilçemde bildiğim bütün BİM marketlere bakmama rağmen yalnızca 1 tane bulabildim. Onu da 5 dakika geç gelsem kaçırıyordum.

Ben satın aldığımda da barkod okunmadı ve kasiyer barkod koduna bakıp geri geldi ve alışverişi tamamladım. Sizde niye olmamış anlayamadım.
Hocam çünkü sizde barkod sisteme eklenmiş ancak makine okumamış, ancak arkadaşın sisteme eklenmemiş dolayısı ile daha günü olması lazım.

Oyuncak değil çünkü.

Geri gittim başka kasiyere sordum girdiler barkodu ama herhalde dediğinizden olmuş. Daha sonra gel dedi ilk geçmiyor diyen kasiyer ama öteki dedi ben saklarım öğleden sonra gel al dedi. Bakalım keşke pembe olanı bulabilseydim en güzeli o.