7799

Becerikli
Merhaba,

Yanlışlıkla Binance TR hesabıma para yükledim ve şimdi bu miktarı Binance Global (Binance.com) hesabıma aktarmak istiyorum.
Bu sürecin nasıl işlediğini ve hangi adımları izlemem gerektiğini açıklar mısınız?

Özellikle aşağıdaki konularda rehberlik edebilirseniz memnun olurum:

• Hangi transfer türlerini kullanmalıyım? (Withdraw, Deposit, vs. hangi terimler kullanılıyor?)
  • İşlemleri hangi arayüzde/bölümde gerçekleştirebilirim?
  • Dikkat etmem gereken önemli noktalar nelerdir?
Amacım bir ürün almaktı. Uygulamaya QR kodunu tanıttıgımda direkt yönlendirilmiyor. Amacım sanal numara almaktı.
Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan adım adım açıklamalar bekliyorum. Teşekkürler!

Binance için evet haklısın derim, ama binance yerine Mexc kullanarak daha hızlı onay sürecinden geçiyorsun. Binance TR den Witdraw olarak Mexc ye de para aktara bilirsin. Aklında bulunsun. 🫡

Bu arada Binance TR hesabınız ile Global'e giriş yapmayı denemiyorsun değil mi? Global için aynı mail adresiniz ile yeni bir hesap açmanız gerekiyor bunu da belirteyimde.
Tabii ki. Bu şekilde yaptım hocam.

Binance için evet haklısın derim, ama binance yerine Mexc kullanarak daha hızlı onay sürecinden geçiyorsun. Binance TR den Witdraw olarak Mexc ye de para aktara bilirsin. Aklında bulunsun. 🫡

Bu arada Binance TR hesabınız ile Global'e giriş yapmayı denemiyorsun değil mi? Global için aynı mail adresiniz ile yeni bir hesap açmanız gerekiyor bunu da belirteyimde.

Bu resimde o firma yok. Dolayısıyla ödeme nasıl yapılır bilmiyorum.
Pvapins'den numara almaktı amacım. Sanırım vazgeçtim.
Çok teşekkürler yardımınız, ilgi ve alakanız için.

Dosya Ekleri

• chrome_qgGXtXSZcZ.webp
    chrome_qgGXtXSZcZ.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Bu resimde o firma yok. Dolayısıyla ödeme nasıl yapılır bilmiyorum.
Pvapins'den numara almaktı amacım. Sanırım vazgeçtim.
Çok teşekkürler yardımınız, ilgi ve alakanız için.
Farklı marketlerden para veya kripto transferi yaparken genelde AĞ adresi ile yapılır. Dolar gönderecekseniz USDT ağı seçilir ve o şekilde ikinci cüzdanınıza (buna diyelim mexc adresiniz) gönderirsiniz. İki market arasındaki ağ denetiminden geçip onaylandıktan sonra para transferi gerçekleşmiş olur.

Sağlık olsun hocam :) Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.

Farklı marketlerden para veya kripto transferi yaparken genelde AĞ adresi ile yapılır. Dolar gönderecekseniz USDT ağı seçilir ve o şekilde ikinci cüzdanınıza (buna diyelim mexc adresiniz) gönderirsiniz. İki market arasındaki ağ denetiminden geçip onaylandıktan sonra para transferi gerçekleşmiş olur.

Sağlık olsun hocam :) Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Karmaşık bir yapı gibi duruyor. Başka bir zaman rahat kafayla tekrar deneyeceğim ve niş bir platformda da temelimi geliştirmeliyim. Tekrar çok teşekkürler, sabrın için de.