Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jedco757

Uzman
Arkadaşlar merhaba, bir sitede yaşıyorum ve binamda Kablonet'in sanırım FTTB Node kutusu varken hemen yan bloğumuzda olmak üzere diğer tüm bloklarda da Türk Telekom'un FTTH altyapısı var. Kendi binama da nasıl fiber kutusu koydurtabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_0211.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba, bir sitede yaşıyorum ve binamda Kablonet'in sanırım FTTB Node kutusu varken hemen yan bloğumuzda olmak üzere diğer tüm bloklarda da Türk Telekom'un FTTH altyapısı var. Kendi binama da nasıl fiber kutusu koydurtabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 279917

FTTB/RFoG altyapısı var sende. Pek de iyi bir altyapı değil açıkçası. Soruna gelecek olursak, il müdürlüğüne daire sakinlerininde imzaladığı Fiber talep dilekçesi verirsen getirtebilirsin.

Eki Görüntüle 279917

FTTB/RFoG altyapısı var sende. Pek de iyi bir altyapı değil açıkçası. Soruna gelecek olursak, il müdürlüğüne daire sakinlerininde imzaladığı Fiber talep dilekçesi verirsen getirtebilirsin.

Çözüm
FTTB/RFoG altyapısı var sende. Pekte iyi bir altyapı değil açıkçası. Soruna gelecek olursak, il müdürlüğüne daire sakinlerininde imzaladığı fiber talep dilekçesi verirsen getirtebilirsin.

Peki Kablonet'le iletişime geçsek FTTH dönüşüm ihtimali var mıdır sokaktan fiber geçiyor zaten.