Selamlar. Binamıza TürkNet 1000 Mbps kutu koymuş. Üyeliğimi şimdiden başlattım. 100 Mbps olarak başladı ancak aktif olunca gelip kurulum yapılacak ve 1000 Mbps olacakmış. Acaba süreç kaç gün sürüyor? Hazırlıklı olmam gereken bir şey var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bugün mesaj geldi ve artık binamda 1000 MBPS alabiliyorum. Yarın için randevu aldım.
1 ay önce binaya kutu koydular ve tam 1 ay sonra aktif edildi.
1 ay önce binaya kutu koydular ve tam 1 ay sonra aktif edildi.
Remus Lupin
Yetkin
- Makaleler
- 1
1 haftaya aktif olur.
Hakan Yusuf
Üstün
Selam. Binamıza TurkNet 1000 Mbps kutu koymuş. Üyeliğimi şimdiden başlattım. 100 Mbps olarak başladı ancak aktif olunca gelip kurulum yapılacak ve 1000 Mbps olacakmış. Acaba süreç kaç gün sürüyor? Hazırlıklı olmam gereken bir şey var mı?
Eki Görüntüle 102973
1 hafta veya 2 haftaya hazır ederler onu. Sizin yapabileceğiniz bir şey bulunmamakta sadece apartmanda olun yeter zira kapıyı açamazlarsa kurulumda yapamazlar
Selam. Binamıza TurkNet 1000 Mbps kutu koymuş. Üyeliğimi şimdiden başlattım. 100 Mbps olarak başladı ancak aktif olunca gelip kurulum yapılacak ve 1000 Mbps olacakmış. Acaba süreç kaç gün sürüyor? Hazırlıklı olmam gereken bir şey var mı?
Eki Görüntüle 102973
Çok koydu.
Hakan Yusuf
Üstün
Siz onu diyorsunuz bende hepten 16 Mbps var bana daha çok koydu.
Batuhan445
Uzman
Hayırlı olsun. İlçe ve mahalle neresi?
İzmir Yeşilyurt
@Remus Lupin, @Hakan Yusuf, Hocalarım bugün aradım ve bilgi almak istedim. 4-5 ay süreceğini söylediler. Acaba abartı bilgi mi yoksa ney? Sonuçta binaya kadar geldi kutu.
Son düzenleme:
Hakan Yusuf
Üstün
İzmir yeşilyurt.
@Remus Lupin, @Hakan Yusuf, hocalarım bugün aradım ve bilgi almak istedim. 4-5 ay süreceğini söylediler. Acaba abartı bilgi mi yoksa ne? Sonuçta binaya kadar geldi kutu.
Bağlantı sırası olabilir. Sıraya koyulduysa ve çok sıra varsa böyle demiş olabilirler.