tamer türk

Uzman
Arkadaşlar BIOS menüsünde bir ayarı kontrol ettikten sonra çıkış yaptım fakat Pro SERIES kısmında takılı kaldı, yükleme simgesi yoktu altında BOOT menüsü tuşu ve BIOS menüsü tuşu yazıyordu, iki üç dakika bekledikten sonra mecbur Power tuşundan kapattım, herhangi bir sorundan yapmış olabilir mi? Sonrasında ki açılışında sıkıntı yoktu, bir de telefon USB ile bilgisayara bağlıydı o etkiler mi?
Anakart B450M-A Pro Max

Arkadaşlar BIOS menüsünde bir ayarı kontrol ettikten sonra çıkış yaptım fakat Pro serıes kısmında takılı kaldı, yükleme simgesi yoktu altında boot menüsü tuşu ve BIOS menüsü tuşu yazıyordu, iki üç dakika bekledikten sonra mecbur Power tuşundan kapattım, herhangi bir sorundan yapmış olabilir mi? Sonrasında ki açılışında sıkıntı yoktu, bir de telefon USB ile bilgisayara bağlıydı o etkiler mi?
Anakart B450M-A Pro Max.

Sistem boot edilmiyor format at.

Format yeni attım daha basit bir yolu var mı ?

Arkadaşlar BIOS menüsünde bir ayarı kontrol ettikten sonra çıkış yaptım fakat Pro SERIES kısmında takılı kaldı, yükleme simgesi yoktu altında BOOT menüsü tuşu ve BIOS menüsü tuşu yazıyordu, iki üç dakika bekledikten sonra mecbur Power tuşundan kapattım, herhangi bir sorundan yapmış olabilir mi? Sonrasında ki açılışında sıkıntı yoktu, bir de telefon USB ile bilgisayara bağlıydı o etkiler mi?
Anakart B450M-A Pro Max
Güncelleme- BIOS menüsüne ne zaman girsem(hiçbir değişiklik yapmıyorum) ya windows girerken, ya da bir sonraki açılışta orada takılıyor, BIOS versiyonuyla alakası olabilir mi, 7C52v3M versiyonu.

Son düzenleme: