Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
ASUS TUF X870e anakartım vardı, bir sorunu yoktu. USB BIOS dosyası yazdırdım, BIOS USB portuna taktım. Anakart üzerinde BIOS fblk bastım, tepki vermedi. Gücü kestim BIOS'a girip öyle yapayım güncelemeyi diye. Şu an görüntü gelmiyor, BIOS pili çıkardım taktım, RAM'lerin yerini değiştim, CMOS pinlerini 15 saniye basılı tutum ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, nasıl çözebilirim?

Power tusuna basmadan BIOS güncelleme tusuna bastım, yeşil ışık yanıp sönüyordu ve kendi kendine kapanıp boot etti, sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin olmamakla birlikte, BIOS güncelleme devam ediyordu muhtemelen ve ışıkları da yanıp sönüyordu. Neden gücü kestiniz?
BIOS sıkıntısı oldu şu an. Görünen o ki anakartı garantiye göndereceksiniz. Farklı yöntemlerle BIOS yazdıracaklar size, bunu ücretsiz de yapabilirler. BIOS çipi değişebileceği için az bir ücret de çıkabilir.

Edit: Kendiniz yazdırmışsınız, USB flash ile çözülmüş. Güncelleme yaparken gücü kesseniz daha sıkıntı olacaktı.